Editia 4 – Work from home kit: Learn-Adapt-Overcome – HPDI

Editia 4 – Work from home kit: Learn-Adapt-Overcome

Saptamana cu numarul 4 de lucrat de acasa vine si cu editia 4 a kit-ului LEARN-ADAPT-OVERCOME.

Reluam temele saptamanii trecute datorita numarului crescut de inscrieri. Va multumim pentru interes si va asteptama la webinar!

Cele trei sesiuni propuse pentru aceasta saptamana:

8 aprilie: Echipe Remote – Best Practices cu Madalina Barbu si Irina Zecheru

9 aprilie: Gestionarea emotilor in conditii de stres cu Gina Bulai si Valentina Grigorescu

10 aprilie: Change your team – webinar de gestinare a schimbarilor prin comunicare cu Andrei Văcaru si Mihai Drideanu

Madalina Barbu este trainer, facilitator de teambuilding, MC la evenimente, dar si project manager pentru programele HPDI unde reuseste de fiecare data sa aduca energie si buna dispozitie.

Irina Zecheru livreaza programe de training soft skills de aproape 15 ani, cu accent pe aplicabilitate si intrumente reale de lucru.

Gina Bulai este trainer de 11 ani. A lucrat cu companii din industrii diverse: bancar, financiar, IT, BPO, telecom, farmaceutic si medical.

Valentina Grigorescu este alaturi de echipa HPDI de 5 ani si, in calitate de learning ninja, este responsabila de tot ce inseamna continut de training si team building.

Andrei Vacaru este Senior Trainer HPDI, noi ii spunem THE VOICE, si in ultimii 10 ani a vorbit despre curaj, asumare si responsabilitate in comunicare a cel putin 20 000 de participanti.

Sunt multe subiecte pe care le putem atinge, insa te invitam sa intri pe linkul urmator, sa votezi subiectele de interes pentru tine, si sa te inscrii la oricare dintre cele trei webinarii gratuite, sau poate chiar la toate 3.

Inscrie-te aici

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
4 frici majore cu care se confruntă fiecare manager la început de drum