Solutii digitale – HPDI

SOLUȚII DIGITALE

Luăm învățarea digitală în serios pentru că ea nu este doar un trend, este viitorul. Te invităm în lumea digitală HPDI – un spațiu în care vei găsi mereu suport, soluții, întrebări și răspunsuri potrivite pentru tine. Peste o sută de mii de participanți au crescut în programele noastre offline încă din 2001 și câteva mii ne-au fost alături în experiențe de învățare online bine structurate și cu impact real pe plan personal sau organizațional.

SUPERPUTERI DIGITALE

Era digitală se află aici. Cu provocări, beneficii și cu un mod complet nou de a face lucrurile. Învățăm să comunicăm altfel, să ne adaptăm stilul de viață, să transformăm lucrul și echipele din care facem parte.

Specializarea nostră în domeniul învățării digitale ne-a motivat să luăm ce știm mai bun și de folos și să ne folosim de experiența vastă de interacțiune în online pentru a crea o serie de produse bine definite, din care tu să poți alege cu încredere.

Descoperă mai jos programele noastre semnătură, superputerile noastre digitale, așa cum le numim noi.

TEAMBUILDING DIGITAL

Interacțiunea s-a mutat pe internet. Însă nu e nici pe departe mai puțin dinamică sau distractivă. Din contră. Programele de teambuilding online sunt special gândite pentru  a oferi aceeași relaționare ca în programele clasice, dar să răspundă noilor nevoi. Totul din fața calculatorului, dinamic, eficiente, de încredere.

DESCOPERĂ DESCARCĂ CATALOGUL

COACHING DIGITAL

Pentru o soluție rapidă de gestionare a schimbării în organizații propunem sesiuni individuale sau de echipă alături de coachii noștri.

DESCOPERĂ

TRAININGURI DIGITALE

Sesiuni de 1-3 ore, focusate pe o temă specifică și cu obiective de învățare clare, bazate pe o analiză de nevoi. Obiectivele unui training digital pot fi de informare, experimentare, aprofundare sau motivare.

DESCOPERĂ DESCARCĂ CATALOGUL

Cauți soluții de învățare digitală?
Scrie-ne și hai să #CreștemOameni împreună: