Adrian Ciubuc – HPDI

Adrian Ciubuc

Logistics Coordinator

Adrian face parte din echipa HPDI din anul 2021 și ne-a cucerit cu proactivitatea și dorința lui de a face lucruri. Este persoana care îți răspunde cu „HAI!” atunci când îi propui o provocare.

Absolvent al Facultății de Securitate și Apărare, dar și al Facultății de Științe Politice, și-a găsit pasiunea și a fondat o Asociație de studenți care se ocupă cu trimiterea studenților în stagii de practica la Guvern și Parlament .

Ulterior și-a croit propriul drum spre domeniul bancar, după ce a părăsit băncile studiilor superioare,  pentru o durată de 5 ani.

În momentul în care a simțit nevoia să facă o schimbare în viața lui dar și în carieră, a ales să facă parte din echipa HPDI în departamentul de vânzări.

Ulterior, abilitățile lui de organizare, planificare și dorința de a pune umărul la acțiune l-au dus spre zona de logistică, astfel că Adi este acum responsabil de materialele de Teambuilding, furnizori și tot ceea ce ține de administrarea biroului din București.

Crește oameni implicându-se în buna desfășurare și coordonare a materialelor noastre, este Facilitator de Teambuilding și Project Manager.

Colegul nostru Adrian este pasionat de socializare, dezvoltare personală și drumeții, iar din 2021 cochetează cu domeniul digital încadrat în proiectele noastre online.

Când cauți pe cineva care să te sprijine și să te ajute, fii sigur că îl găsești pe Adrian mereu acolo!