Irina Gheorghe – HPDI

Irina Gheorghe

Project Manager

Absolventă a Facultății de Drept cu mai bine de 9 ani de experiență profesională, imediat după absolvire Irina și-a început cariera în domeniul vânzărilor bancare. A continuat drumul cu poziții de suport în domeniul bancar ajungând astfel în 2016 să facă un pas în față spre domeniul recuperărilor de creanțe, domeniu în care a început ca manager de proces și a ajuns în final din dorința de a ajuta, de a crește și de a motiva oamenii, să coordoneze o echipă.

Cu o ușoară nostalgie dar în egală măsură și entuziasm, Irina își aduce aminte că toate situațiile, momentele și provocările pe care le-a avut pe parcursul coordonării echipei au convins-o și mai mult că este fascinată de dinamica grupului, că locul ei este între oameni dar și de faptul că își dorește să crească, să ajute la dezvoltarea a mai mult decât o singură echipă.

A ajuns astfel în echipa HPDI, echipă în cadrul căreia este project manager pentru academii de training și programe de Teambuilding.

Cu siguranță dacă vorbești cu Irina despre un proiect îți va spune ceva despre organizare si structură, fiind două concepte ce o ghidează în orice ceea ce face în viața de zi cu zi afirmând că niciodată a fi organizată nu a dezamăgit-o.

Pasionată de flori, de detalii, de gramatică, de istorie și în special de animale.

În cadrul echipei, Irina își oferă mereu ajutorul celor din jur ghidându-se după premisa că satisfacția de a lucra în echipă depășește cu mult efortul implicat în acest lucru.

Fiind o persoană responsabilă care pune mare preț pe calitatea muncii, Irina este ghidată adeseori de citatul: “Responsabilitatea este prețul măreției”- Winston Churchil