Mihai Drideanu – HPDI

Mihai Drideanu

Trainer

Mihai are o curiozitate nativă care îl împinge mereu să descopere lucruri noi în fiecare zi. Ce învață? Orice!

Începând cu anul 2010 a lucrat în domeniul bancar unde a coordonat o echipă de vânzări. De-a lungul întregii experiențe a învățat foarte multe lucruri despre cum se formează și se dezvoltă echipele, dar și despre cum să gestionezi momentele dificile. În echipa HPDI a avut rolul de ambasador începând cu 2016. Iar din 2019 a devenit parte din echipa noastră folosind mereu un mod empatic de comunicare.

Crește oameni atât în sala de team building, cât și în training-uri, fiind foarte implicat în instrumentele digitale și webinariile HPDI. Din 2022 este moderatorul proiectului “SUPER“, având că scop principal deconstruirea procesului de învățare, atât prin webinarii gratuite, cât și printr-un podcast despre oameni bogați în experiențe. Contribuția sa este una articulată, obiectivă și extrem de valoroasă datorită experienței practice pe care o aduce în prim plan.

Mihai este o persoană caldă, empatică, atentă la nevoile celor din jur. Consideră că una dintre cele mai mari provocări ale vieții de zi cu zi este să învețe să jongleze între rolurile din viața personală și cea profesională fiind pe rând om, soț, prieten, coleg.

În misiunea de a crește oameni se ghidează după următorul citat:

“If you can’t fly then run, if you can’t run then walk, if you can’t walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.” Martin Luther King Jr.