Gestionarea emoțiilor în condiții de stres – HPDI

Gestionarea emoțiilor în condiții de stres

Training de reziliență emoțională

Training de reziliență emoțională

De ce Gestionarea emoțiilor în condiții de stres?

Emoțiile sunt mereu parte din deciziile noastre, însă uneori, cel mai des în condiții de stres, acaparează cu totul procesul, ajung să aibă o voce mai puternică față de creier și ne împing spre alegeri greșite. Când spunem alegeri ne referim la modul în care reacționăm și acționăm, la felul în care luăm decizii, în care percepem și analizăm ce este în jurul nostru și în noi. În ziua de azi gestionarea emoțiilor a căpătat o mai mare atenție datorită digitalizării rapide, a stresului în creștere și a dezechilibrului dintre viața profesională și cea personală.

Este clar că gestionarea emoțiilor este un proces care decurge mult mai lin cu un ghidaj profesionist și la fel de clar este impactul, atât pozitiv cât și negativ, al stării emoționale al membriilor asupra echipei din care fac parte.

Acest training urmărește, în primul rând, înțelegerea emoțiilor și explorează, într-o manieră practică, conexiunea dintre acțiune – emoție – reacțiune – impact.

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Înțelegerea emoțiilor: de unde vin, care sunt, cum acționează.
  • Înțelegerea metodelor de gestionare a emoțiilor negative/pozitive.
  • Definirea stresului și a impactului său.
  • Însușirea unui set de tehici clare pentru gestionarea emoțiilor
Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Un moment de analiză asupra modului în care gestionez stările de stres emoțional, cum caut soluții, care sunt punctele forte în luarea deciziilor în condiții de stres, ce opțiuni de îmbunătățire aș avea.

    Euromaster