Webinar Super Skills: Optimizarea Dinamicii Echipei – HPDI

Webinar Super Skills: Optimizarea Dinamicii Echipei

Webinar gratuit

Super Skills

Super Skills este o serie de webinarii gratuite care oferă resurse și traineri profesioniști cu scopul de a crește oamenii prin echiparea lor cu #super skill-uri.
Explorează secretele Optimizării Dinamicii Echipei alături de Mădălina Barbu, expert în domeniul echipelor și trainer certificat în Metodologia Belbin. Dacă ești HR Manager, L&D Manager sau Manager de Echipă, acest webinar gratuit îți oferă o perspectivă unică asupra modului în care poți maximiza potențialul echipei tale.

De ce să participi la webinar?

🌀 Metodologia Belbin: Descoperă puterea analizei rolurilor echipei conform Metodologiei Belbin și cum poate transforma dinamicile de lucru în colaborări eficiente.
🔗 Experiență vastă: Mădălina Barbu, cu peste 16 ani de facilitare a sesiunilor de teambuilding, împărtășește sfaturi practice pentru a pune în aplicare tehnici testate în organizația ta.
Trainer
Mădălina Barbu
Mădălina este trainer, facilitator de team building, MC la evenimente dar și Senior project manager pentru programele HPDI unde reușește de fiecare dată să aducă energie și bună dispoziție. Are o experiență vastă începută în 2006 în lucrul cu echipele, fiind și trainer acreditat în metodologia Belbin – Roluri în echipă. Pe lângă experiența din team building,…
Află mai multe