Becoming the Digital Manager – HPDI

BECOMING THE DIGITAL MANAGER

 

Lumea s-a schimbat. Privitul în ochi, o strângere de mâna, o mângâiere pe umăr, toate aceste lucruri ne ofereau consolare și garanția că celalalt este pe același drum cu noi. Lumea, desi se mișcă teribil de repede, ne era cunoscută.

Știam unde vrem să ajungem și ce decizii să luam pentru asta. Petreceam cu colegii mai mult timp decât cu familiile. Și aveam metodele noastre de a rămâne optimiști sau de a lua decizii importante.

Acum suntem în situația de a ne lua aceste certitudini prin alte metode, într-o lume radical diferită de cea pe care o știam.

Și, încă o dată, avem nevoie să ne schimbam. Să înțelegem ceea ce se întâmplă în jurul nostru, să găsim modalitățile de a recapătă controlul asupra modului în care acționăm.

Noi, cei de la HPDI, am pregătit academia BECOMING THE DIGITAL MANAGER pentru a-i susține pe toți cei care sunt răspunzători nu doar de ei înșiși ci și de echipele pe care le coordonează. Am dezvoltat un set de instrumente care asigură atât informațiile necesare fiecărui manager dar care permit și o flexibilitate reconfortanta de a le folosi la momentul și în conjunctura potrivite.

realizările noastre

PĂRERILE CLIENȚILOR NOȘTRII:

 • A fost o experienta foarte utila, atat in plan personal, cat si profesional!

  Aida Merce
  Expert training si coaching BCR
 • Multumesc pentru cele 3 webinarii. Foarte interesante! Poate cel despre comunicare a fost si cel mai interesant…cum sa comunici, e o mare problema pentru multi!

  Mostenim tipare vechi, sau reactionam instictiv fara sa gandim, ceea ce nu este corect! Mi-a placut mult! Foaaaaarte educativ!!!

  Zoltan Szatmari
  Manager de proiect Flex
 • A fost un training util, prezentat foarte bine cu un trainer flexibil care s-a adaptat usor la subiectele cerute de student.

  Valentin Neagu
  Snr Engineering Supervisor Honeywell

CE CONȚINE

Întregul program este că o trusă de ajutor foarte bine dotată, cu un maunual de instrucțiuni ușor de înțeles. Această „cutie” în care am pus experiența noastră conține:

1.

LEAD THE CHANGE

Când la fel nu mai funcționează

AFLĂ MAI MULTE

2.

BUILD RESILIENCE & MOTIVATION

Piloni de sprijin într-o lume nesigură

AFLĂ MAI MULTE

3.

EFFICIENT REMOTE TEAMS

Performanța s-a mutat acasă

AFLĂ MAI MULTE

4.

REMOTE COMMUNICATION

În spatele ecranelor sunt aceiaşi oameni

AFLĂ MAI MULTE

5.

DECISIONS UNDER PRESSURE

Alegeri asumate în lumea virtuală cu efect în lumea reală

AFLĂ MAI MULTE

HAI SĂ ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ, SCRIE-NE!