Servicii – HPDI

SOLUȚII DIGITALE

Luăm învățarea digitală în serios pentru că ea nu este doar un trend, este viitorul. Te invităm în lumea digitală HPDI – un spațiu în care vei găsi mereu suport, soluții, întrebări și răspunsuri potrivite pentru tine. Peste o sută de mii de participanți au crescut în programele noastre offline încă din 2001 și câteva mii ne-au fost alături în experiențe de învățare online, bine structurate și cu impact real pe plan personal sau organizațional.

AFLĂ MAI MULTE

TRAINING

Credem că educația ar trebui să fie despre cum să gândim și nu despre ce să gândim. Tocmai de aceea, abordăm subiectele de training prin prisma experienței noastre și explorăm noi și noi metode de învățare experientială și idei revoluționare.

Trainerii noștri, vin cu mulți ani de “lucru” în domeniile temelor pe care le predau, asta înseamnă că înainte să fii învățat lucrurile predate, le-au trăit pe pielea lor, lucru care dă autenticitate traingurilor.

AFLĂ MAI MULTE

TEAMBUILDING

De multe ori, oamenii uită cât de multe lucruri au învățat jucându-se. Noi știm însă că jocul este cea mai performantă metodă de învățare și tocmai de aceea căutam permanent să aducem lucruri noi. Și, odată cu fiecare grup, învățăm și folosim experiența acumulată pentru a crea noi concepte de team building.

Echipa noastră este formată din peste 40 de facilitatori cu o experiență de minimum trei ani în programe de team building. Specialiști în comunicare, psihologi, antrenori de fitness, nutriționiști, actori, dansatori, cu toții ne bucurăm să oferim o experiență memorabilă participanților noștri.

Când vine vorba de team building creativitatea este superputerea noastră.

AFLĂ MAI MULTE

COACHING

Petru Păcuraru este executive coach și autorul programului Let’s Team Up. Acest program este bazat pe modelul Lencionni și se împarte în două direcții: coaching individual și coaching de echipă. Scopul urmărit este creearea unui sistem de valori și stiluri de leadership care susțin evoluția organizațională sau individuală.  El se adreseaza tuturor nivelurilor din business.

AFLĂ MAI MULTE