Despre noi – HPDI

Despre noi

Din 2001 şi până astăzi, creştem oameni prin tot ceea ce facem. HPDI nu este doar o companie. Suntem suma tuturor celor care ni s-au alăturat, suntem totalul experiențelor avute împreună cu sutele de companii cu care am colaborat. Am crescut împreună cu zecile de mii de participanți din programele noastre de training, teambuilding și coaching.

Uitându-ne în urmă, vedem un parcurs încărcat cu pasiune, multă muncă, oameni faini și programe care au scris istorie în dezvoltarea oamenilor. Am inovat, am experimentat, am eșuat și ne-am ridicat din nou mai conștienți și mai experimentați. Am dezvoltat programe de training pornind de la realitatea înconjurătoare și nu de la rețete prestabilite.

Toate acestea, pentru ca am vrut mereu ca ceea ce facem să conteze. Să conteze cu adevărat pentru noi și pentru cei alături de care pornim la drum. Pentru că, atunci când toate cuvintele mari dispar, noi facem cu adevărat un singur lucru: CREȘTEM OAMENI!

MISIUNEA NOASTRĂ

Într-o organizație, înainte de orice, cei mai importanți sunt OAMENII. Cu toții avem imperfecțiuni, pasiuni, frustări, dorințe. Sperăm, ne temem, avem momente de fericire și perioade de plafonare. Ne luptăm cu eșecuri și căutam reușitele.

Când vorbim despre performanța unei organizații, vorbim așadar despre reușitele oamenilor care o formează. Ca să putem îmbunății noțiuni precum profit, eficiență, performanță, avem nevoie să CREȘTEM OAMENI.

Valorile noastre

AUTENTICITATE

La HPDI facem ceea ce facem din pasiune și lucrul acesta e posibil doar prin libertatea de a fi noi, reali, nonconformiști, autentici. Exprimarea individuală a fiecăruia dintre noi ne asigură că suntem în primul rând, așa cum spune prietenul nostru Jim Bagnola, de profesie Oameni.

SIMPLITATE

Nu vindem doar servicii, vindem de fapt simplitate, structură, rezultat și conexiune. Credem că rezultatul oricărui proiect e datorat, în mare parte, simplității pe care o are la bază și asta pentru că la mijloc se află elementul secret: Focusul. Acționăm la fel ca o lupă care trece printr-un singur punct toate razele unui fascicul. Adunăm informația, o structurăm și punem apoi lumina pe ce aduce impact și dezvoltare.

CREATIVITATE

Creativitatea reprezintă superputerea noastră, forța care ne împinge mereu spre drumuri noi. Din dorința de a fi mai buni și de a avea un impact mai mare, căutam constant soluții mai bune și punem dezoltarea pe primul loc.

MANIFESTUL HPDI: DEZVOLTAREA EROULUI CONTEMPORAN

Eroul contemporan este un manifest pentru deglorificarea portretului de leader.

Este nevoie de leaderi care să nu conducă prin frică, ci prin încredere și motivație, de lideri care nu sunt de piatră, ci schimbă lumea prin vulnerabilitatea lor.

Eroul contemporan este cel care dimineața își pune cămașa peste costumul de supererou și iese în lume puțin mai bun ca ieri, în fiecare zi. E mereu acolo, vede oportunități în provocările din jurul lui, e modest, onest și autentic. Atenția sa nu e orientată doar către numere, ci către realitatea din spatele lor, nu doar către organizații, ci către oamenii care le duc mai departe.

FONDATORUL  HPDI

Petru a fondat HPDI în anul 2001, fiind un pionier al leadership-ului în Romania, numit antreprenorul anului în 2013.

Tot atunci a început și colaborarea cu Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri internaționali, HPDI fiind reprezentantul exclusiv al trainerului american în Europa de Est.

Petru este un antreprenor cu o superputere proprie – viziunea. Este fondatorul a 5 business-uri și al unuia social. Este unul dintre fondatorii fundației Leaders, educând mai mult de 100 000 de copii și tineri în programe de leadership. În ultimii ani s-a axat  pe activitatea de executive coach, crescând oameni în companile cu care interacționeză, dar mai ales în HPDI.