Certificări Internaționale – HPDI

CERTIFICĂRI INTERNAȚIONALE

AGILE

Metodologia Agile presupune un stil de project management care se concentrează pe: livrarea cât mai rapidă a valorii, pe îmbunătățirea continuă a proceselor, pe flexibilitatea ariei de cuprindere (adaptabilitate), pe contribuția echipei și pe livrarea de produse care reflectă nevoile reale ale clientului.

Obține o certificare agile dacă dorești ca organizația ta să răspundă rapid la schimbările pieței, să aibă o viteză mai mare în livrarea rezultatelor și o implicare mai bună a echipei.

DESCOPERĂ

TESTE PSIHOMETRICE

Primul pas în orice proces de creștere este înțelegerea punctului de plecare. Certificările noastre axate pe procesul de identificare și diagnosticare se aplică atât la nivel individual, cât și la nivel organizațional.

Cultura este principalul diferențiator al organizațiilor de top și este formată dintr-un cumul de comportamente și credințe. Analizarea și măsurarea acestora te ajută în alegerea celor mai bune soluții de L&D și duc la obiective de învățare cu un fundament solid.

Belbin® Team Roles

DiSC®

Human Synergistics®

PCM®

NLP

COACHING

Acreditarea este dovada că un curs de formare îndeplinește standardele de calitate necesare, pentru ca absolvenții să poată acumula și ulterior aplica tehnicile studiate, într-o anumită profesie.

Cea mai populară autoritate de coaching, cu acoperire internațională, este International Coaching Federation (ICF). Considerată standardul de aur pentru coaching-ul profesionist, ICF acreditează programe de formare la nivel internațional, pe baza unor criterii stricte, printre care structurarea cursului conform competențelor de coaching, dovada experienței formatorilor și echilibrul între orele de teorie și cele de practică.

DESCOPERĂ

LEADERSHIP

Metodologia Situational Leadership® se bazează pe relația dintre lideri și echipele acestora și oferă un cadru pentru a analiza fiecare situație pe baza nivelului Performance Readiness®.

Pe baza diagnosticului liderului se dezvoltă abilitățile necesare comportamentelor de relaționare și a celor de de task-management. Modelul de leadership situațional este un cadru practic, repetabil și sigur, pentru ca liderii să-și adapteze comportamentele la nevoile de performanță ale individului sau grupului pe care încearcă să-l influențeze.

DESCOPERĂ

CREȘTEREA PRODUCTIVITĂȚII

O serie de certificări internaționale integrate în cadrul sesiunilor de training pentru atingerea unor obiective specifice. De la certificări precum LIFO, care dezvoltă capacitatea de a oferii servicii calitative clienților, până la certificări care îmbunătățesc colaborarea în echipă.

LIFO®

LEGO® SERIOUS PLAY®

Harvard’s 6 Team Conditions

Analiză Tranzacțională

Cauți soluții de învățare cu impact real?
Scrie-ne și hai să #CreștemOameni împreună: