Coaching – HPDI

COACHING

Supereroii nu se nasc. Se cresc!

Pornim de la nevoie ta – Ce îți dorești să obții dintr-un proces de coaching?

În funcție de răspunul tău îți sugerăm și cel mai potrivit coach, în funcție de formarea acestuia, tipul de experiențe din ghiozdanul său și de metoda folosită.

Explorează mai jos echipa de coach HPDI și află cine sunt, cum fac ceea ce fac și ce beneficii îți va aduce colaborarea cu fiecare dintre ei.

ÎMI DORESC SĂ:

 • În cele câteva luni de coaching am învățat că “nimeni altcineva nu e vinovat de cum mă simt, doar eu” și am muncit împreună pentru a depăși acest mod de gândire, în care căutam vinovați. De asemenea, prin discuțiile avute am ajuns să identific lucrurile pe care îmi era teamă să le conștientizez și apoi să reușesc să le depășesc. Toate acestea m-au facut să am mai multă încredere în mine.

  Cosmin Sandor
  Manager Emerson
 • Când ai dorință și idei dar e ‘ceață’, e momentul să-l chemi pe Bogdan să facă lumină și să aducă claritate. Este perfect pentru ce am avut noi nevoie – clar, concret, foarte bine pregătit!

  Banca Transilvania
 • Îți mulțumesc pentru tot suportul oferit în cele 4 sesiuni de coaching și pentru deschiderea de a-mi fi alături în acest demers de dezvoltare! Cred că cel mai important pentru mine este că mi-am întărit convingerea că în fiecare dintre noi există resurse nedescoperite și pentru fiecare lucru/acțiune, există mai multe soluții. Mulțumesc mult!

  Anonim
 • Această întâlnire a fost una extrem de relaxantă, de interesantă și totodată de provocatoare. Gina este un coach atent la partenerul de discuție, amabilă și atentă la detaliile importante. Mulțumesc!

  Anonim

HAI SĂ ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ, SCRIE-NE!