BUILDING DREAMS – HPDI

BUILDING DREAMS

WE RISE BY LIFTING OTHERS.

Introducere

O casă, un copil şi un pom. Asta este tradiţia pe care suntem îndemnaţi să o respectăm. Să lăsăm ceva în urma noastră. Dar echipa ta ce lasă în urmă atunci când nu este la birou? Îţi propunem să accepţi provocarea noastră de a include echipa în schimbarea unor vieţi.

Desfășurare

Fie că vorbim despre renovarea unei grădiniţe sau a unei şcoli dintr-o zonă defavorizată sau chiar renovarea unui întreg sat, provocarea echipei va fi una la fel de mare. Vopsea, pensule, mochetă, cuie, lemne, becuri, lustre, dulapuri, cuiere sau chiar perdele sunt doar câteva dintre resursele de care vor beneficia participanţii pentru a trezi la viaţă instituţii uitate în timp sau poate o întreagă localitate. Dimensiunea efortului depinde numai de voinţa fiecăruia dintre membrii echipei şi de mâinile dibace.
La sfârşitul unei zile petrecute împreună tot efortul o să fie răsplătit prin zâmbetele şi aplauzele copiilor care de acum încolo vor învăţa într-o şcoală modernă şi viu colorată, părinţilor care îşi văd copiii cu un viitor mai bun beneficiind de un mediu educaţional curat şi prielnic învăţării sau chiar de bătrânii satului bucuroși că satul lor este trezit la viaţă de o nouă şansă.

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Echipa HPDI este plină de oameni inteligenți, afectuoși, cu multă aplecare pentru ceea ce fac.

    Pirelli