CSI – HPDI

Desfășurare

Aducem într-un concept nou, digital, 3 situații de viață dintr-un colț de societate ipotetic, punându-ne în pielea criminaliștilor pe care îi admiram în seriale. Participanții primesc 3 cazuri (jaf, crimă, răpire) și pe baza unor probe de la dosar trebuie să deslușească cazurile și să găsească mastermind-ul.

Împărțiți în 3 echipe, participanții vor intra în pielea unor investigatori criminaliști de  la Quantico. Fiecare echipă va primi un dosar criminalistic pe care să îl deslușească. Fie că vorbim de uciderea unui om de televiziune american, furtul unui bust dintr-o mânăstire din Franța sau efracțiile fără motiv din UK, echipele vor trebui să găsească vinovatul.

Găsirea vinovatului se va face prin analizarea unor probe la dosar. Fie că vorbim de analizarea declarațiilor martorilor sau de analiza unor probe criminalistice (rapoarte medico-legale, analize chimice asupra unor diverse obiecte găsite la locul faptei, etc.)

Toate acestea vor fi puse la dispoziția echipelor pe rând în funcție de ceea ce ei cer specialiștilor Quantico.

Obiectivele urmărite în această experiență

  • Dezvoltarea gândirii strategice și critice
  • Spargerea barielelor de comunicare și luare de decizii în mediu digital
  • Capacitatea de a înțelege jocurile psihologie
  • Analiză, sinteză, spirit de observație și deducție

 

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Această experiență a însemnat pentru mine posibilitatea de a mă bucura de reușite împreună cu colegii mei și de a afla lucruri noi atât despre mine, cât și despre ceilalți.

    TechnoInstrument
  • Un joc complex și surprinzător! Am rămas surprins plăcut de dificultatea fiecărui pas și m-am bucurat că am avut șansa să intru în rolul de detectiv alături de echipa mea. Plecăm cu lecții importante!

    Michelin