DANCE FLOOR – HPDI

DANCE FLOOR

DANSUL NU ARE NEVOIE DE CUVINTE, DE IDEI, DE CONSENS. TOATE ACESTEA TRĂIESC ÎN DANS.

Introducere

Dansul este una dintre cele mai frumoase arte. Dincolo de a fi o metodă de relaxare, mişcarea pe muzică presupune talent dar mai ales muncă, sincronizare, efort şi coordonare cu partenerul sau colegii de scenă. Atunci când aceste condiţii sunt întrunite, magia nu se lasă aşteptată.

Desfășurare

Împărţiţi în echipe, participanţii exersează o coregrafie. Poate fi vorba de dans tradiţional românesc, hip-hop, vals, salsa, tango sau orice alt stil cunoscut. Dansatori profesionişti îi vor învăţa tainele acestei arte şi trucuri cunoscute doar de artişti. După câteva ore de repetiţii, echipele vor participa la concursul de dans. Juriu, note, clasament, trofee şi medalii, nimic nu lipseşte din această competiţie veritabilă.
Un program care le arată tuturor că munca în echipă poate fi foarte distractivă şi că sincronizarea nu e doar un proces de coordonare. Dacă vorbim despre sincronizare și un flash-mob este o variantă posibilă. Este revelator pentru orice echipă să vadă rezultatul muncii lor într-un timp atât de scurt. Oamenii devin motivaţi când urmează o coregrafie comună şi când funcţionează ca un singur organism armonios. Este cea mai bună lecţie prin care învăţăm funcţionarea naturală a unei echipe.

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Weekend-ul acesta am avut parte de un teambuilding foarte reușit, o experiență interesantă care ne-a făcut să ne simțim ca într-o familie.

    Acest lucru a fost posibil datorita vouă, de aceea, vrem să vă mulțumim pentru acest weekend minunat, pentru această experiență frumoasă care ne-a ajutat să ne cunoaștem mult mai bine și să ne dăm seama de importanța lucrului în echipă.
    EMAG

    EMAG