DREAMS ON WEELS – HPDI

DREAMS ON WEELS

ÎN LOC DE JUCĂRII DE VIS, DAŢI-LE OAMENILOR VISURI CU CARE SĂ SE JOACE.

Introducere

Cele mai frumoase poveşti sunt acelea în care, la final, eroul evoluează şi înţelege care este scopul acţiunilor sale. Este o revelaţie atât pentru personaje cât şi pentru spectatori. Un drum presărat cu încercări pentru minte şi muşchi, un puzzle care se completează cu fiecare activitate, până în ultimul act.

Desfășurare

Participanţii primesc un proiect pe care fiecare echipă trebuie să îl ducă la bun sfârşit în decurs de câteva ore. Enigme care trebuie descifrate, probe de îndemânare, coordonare, rezistenţă şi lucru în echipă. Fiecare reuşită aduce recompense care, puse cap la cap, formează provocarea finală, o bicicletă pe care ei o vor asambla.

Urmează apoi o probă şi mai grea: nu e uşor să treci peste propriile bariere, să te mobilizezi în situaţii inconfortabile şi să convingi oameni necunoscuţi să te ajute în demersul tău. În final, toate rezultatele duc către aceiaşi beneficiari. Visul se transformă în realitate iar echipele văd efectul efortului lor. Fiecare echipă a luptat pentru un vis dar rezultatul este unul neaşteptat şi cu un impact enorm.

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Sunteți niște oameni extraordinari. Aș vrea dacă se vor mai organiza astfel de evenimente, să ne reintâlnim. Numai bine și mult succes în ceea ce faceți pentru că o faceți foarte bine.

    Expur