EROI DE POVESTE – HPDI

EROI DE POVESTE

CARE SUNT BASMELE PREFERATE ALE COPILĂRIEI TALE? SUPER-EROII POVEȘTILOR ROMÂNEŞTI SALVEAZĂ FETE DE ÎMPĂRAT, CUCERESC ÎMPĂRĂȚII VIRTUALE ȘI MÂNUIESC TABLETE MĂIASTRE.

Introducere

Fiecare echipă va întruchipa unul dintre eroii basmelor româneşti: Făt-Frumos, Prâslea cel Voinic, Harap Alb, Greuceanu, chiar şi Zmeul Zmeilor. Super-eroii noştri de basm vor trece prin nenumărate probe pentru a câştiga titlul de “Cel mai popular supererou”. Destinul lor nu e scris în stele ci într-o aplicaţie on-line.

Desfășurare

Eroi de poveste reprezintă un program hi-tech, în cadrul căruia participanţii vor porni într-o călătorie iniţiatică în trecut, plină de neprevăzut, pe parcursul căreia vor redescoperi eroii copilăriei. Tabletele folosite vor avea instalată o aplicaţie care le va permite să intre în concurs.

Odată logaţi, eroii basmelor româneşti vor primi 70-100 de misiuni. Fiecare misiune va avea un grad de complexitate diferit. Scopul echipei va fi acela de a îndeplini cât mai multe misiuni pentru a obţine cât mai multe puncte. În funcţie de resursele existente, echipele vor putea alege misiunile pe care le vor realiza. Cum vor demonstra eroii noştri că au dus la bun sfârşit misiunea aleasă? Printr-o fotografie pe care o vor introduce în aplicaţie.

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Suntem o echipă mare, competitivă și tânără, motiv pentru care mulțumim pentru răbdare și calm. De asemenea, mulțumim pentru șansa de a ne distra și cunoaște mai bine.

    Oracle
  • Activități ingenioase și diferite față de activitățile clasice de teambuilding.

    Mercedes Benz
  • O experiență plină de bucurie, echipa de traineri ne-a ajutat să intram în joc și să ne simțim bine. Jocul Eroi de poveste a fost foarte antrenant și misiunile pe tabletă au fost foarte creative. Go team!

    Leoni România