FOOD TRUCK – HPDI

FOOD TRUCK

O COMPETIŢIE DE BUN GUST ŞI OAMENI APROPIAŢI, STRÂNŞI CU TOŢII ÎN JURUL UNUI FESTIVAL CULINAR AL ECHIPEI.

Introducere

Cu toţii suntem dornici să luam parte la festivaluri care să ne transpună într-o lume a vacanţei şi a distracţiei. Dar ce se întâmplă în spatele tuturor standurilor pe care le vedem într-un festival al aromelor?

Desfășurare

Știm că de fiecare dată când este vorba de Street Food toată lumea se gândeşte cu papila gustativă a imaginaţiei la mâncăruri diverse şi gustoase. Parcă simţim cu toţii mirosul hamburgerilor apetisanţi şi vedem la orizont imaginea colorată a unei îngheţate artizanale. De data aceasta vă invităm să fiţi nu doar simpli degustători, ci chiar organizatorii unui festival cât un team building.

Fiecare echipă va avea parte de o provocare nemaivăzută, şi anume să contruiască propriul camion cu mâncare: de la construcţie şi amenajare până la servirea propriu-zisă (după o tematică anume). Iar în partea a doua echipele vor pune la bătaie talentele culinare, dând startul celei mai inedite competiţii, care va fi jurizată chiar de către ceilalţi participanţi.

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Mi-ar plăcea să mai avem încă o ocazie de a petrece timp alături de o echipă atât de energică, bine organizată și serioasă ca HPDI. Vă mulțumim pentru tot!

    Adobe