Introducere
Cu toţii suntem dornici să luam parte la festivaluri care să ne transpună într-o lume a vacanţei şi a distracţiei. Dar ce se întâmplă în spatele tuturor standurilor pe care le vedem într-un festival al aromelor?
Desfășurare
Știm că de fiecare dată când este vorba de Street Food toată lumea se gândeşte cu papila gustativă a imaginaţiei la mâncăruri diverse şi gustoase. Parcă simţim cu toţii mirosul hamburgerilor apetisanţi şi vedem la orizont imaginea colorată a unei îngheţate artizanale. De data aceasta vă invităm să fiţi nu doar simpli degustători, ci chiar organizatorii unui festival cât un team building.
Fiecare echipă va avea parte de o provocare nemaivăzută, şi anume să contruiască propriul camion cu mâncare: de la construcţie şi amenajare până la servirea propriu-zisă (după o tematică anume). Iar în partea a doua echipele vor pune la bătaie talentele culinare, dând startul celei mai inedite competiţii, care va fi jurizată chiar de către ceilalţi participanţi.