Games of Thrones – HPDI

Games of Thrones

PUTEREA SCOATE CELE MAI ASCUNSE LUCRURI DIN OAMENI. EŞTI CONDUCĂTOR SAU TIRAN? EŞTI ÎNVINGĂTOR SAU ÎNVINS? FOLOSEŞTI DOAR FORŢA SAU ŞI CREATIVITATEA, STRATEGIA ŞI UN STROP DE MAGIE?

Introducere

Mai multe dinastii se luptă pentru un singur tron. Armele sunt variate şi fiecare regat are avantajele sale. Probe de inteligenţă, confruntări directe şi schimbări nebănuite transformă acest program într-o provocare surprinzătoare.

Desfășurare

Acţiunea se petrece într-o lume mistică, în cele şapte regate din Westeros, a cărui istorie coboară în timp în urmă cu mii de ani. Participanţii vor fi împărţiți în echipe, fiecare echipă reprezentând una dintre familiile care luptă pentru supremaţia Tronului de Fier. Această bătălie nu va fi uşoară întrucât participanţii vor avea de înfruntat creaturi mistice şi sălbatici de tot soiul.

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

 • Îmi plac mult activitățile voastre pentru modul în care pun accent pe munca în echipa. Games of Thrones a fost amuzant, relaxant, ne-a scos puțin din zona de confort și ne-a făcut să ne depășim câteva limite (în special traseul cu bila care ne-a pus la încercare răbdarea și activitatea cu plasa unde a fost nevoie de uniune, dar mai ales de încredere), ne-am vulnerabilizat (în public), a fost fix ce aveam nevoie. Pe scurt, surprinzător, provocator, WOW!

   

  Eturia
 • Această experiență a însemnat o provocare și anume aceea de a descoperi cât de important este să înveți să lucrezi într-o echipă. Organizatorii HPDI au fost minunați, iar activitățile ne-au pus creativitatea la încercare.

   

  Kredyt Inkaso
 • Tematica și probele foarte bine alese, și mai ales finalul: realizam acel puzzle nu poate fi făcut doar de o echipă, ci de Echipă :).

  Adobe