JUNGLE GAMES – HPDI

JUNGLE GAMES

SURVIVAL IS THE PRIMARY INSTINCT... IT’S OUT OF MY CONTROL. IT’S STRONGER THAN ANYTHING. IT’S AN OUTSIDE FORCE, A VOICE THAT SAYS “DO IT FOR YOUR LIFE OR IT WILL DEVOUR YOU”.

Introducere

Viața la oraș este cel mai liniștit mediu în care ne putem desfășura activitatea. În fiecare zi ne lăsăm purtați de valul traficului, al claxoanelor, al cozilor, fiind stresați prea mult de preocupările cotidiene. Noi credem că echipa ta va afla cu adevărat ce este atunci când este expusă la instinctele primare. Acela este momentul în care vom ști cu siguranță care îi sunt sensibilitățile.

Desfășurare

Echipa ta se va cunoaște mai presus de proiecte, de măști, de convenții sociale, testându-și limitele și rezistența. Toți membrii echipei vor fi implicați într-o competiție al cărei rezultat va fi șansa de a părăsi lumea junglei și întoarcerea la viața reală, cea în care sunt obișnuiți să trăiască. Îi vom supune la teste de precizie, dexteritate, forță și viteză.

Mai mult decât atât, fiecare echipă va primi o serie de limitări pe care le va menține de-a lungul întregii zile, dar și de super-puteri pe care le vor putea folosi în interesul lor sau al echipei mari. Atunci când ai de ales între binele propriu și cel al echipei, ce vei lăsa să aleagă: frica sau conștiința? Vino în Jungle Games!

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit ocazia de a mai fi copil pentru câteva clipe și pentru că ați depus atât de multe efort să ne sprijiniți în construirea echipei.

    Phonetastic