LIPDUB – HPDI

LIPDUB

VIAŢA E UN FILM TURNAT DINTR-UN SINGUR CADRU.

Introducere

Nu ai cum să opreşti camera, nu poţi repeta ceea ce ai greşit. Aceasta este miza unui videoclip realizat prin tehnica oneshot. Întreaga echipă face parte din distribuţia sa dar rolurile sunt diferite iar coordonarea trebuie să fie pur şi simplu… perfectă.

Desfășurare

Se ia o melodie cunoscută, o cameră video, recuzită pentru toate ideile posibile şi echipă gata să depăşească graniţele creativităţii. Împărţiţi pe echipe, participanţii îşi alocă bucăţile muzicale în care vor apărea în videoclip. Vor hotărî scenariul pentru fiecare vers sau strofă, îşi vor aloca rolurile şi vor repeta scena până când coordonarea va fi perfectă. Iar provocarea abia aici începe. Scena fiecărei echipă trebuie coordonată cu celelalte. Când camera ajunge în dreptul tău nu mai e loc de ezitări ci doar de magia pe care fiecare o pune în acest proiect. “Se aud primele acorduri şi echipa cu numărul unu coboară o colină, alunecând cu snowboard-uri pe iarbă. Ştafeta este preluată de cei pe biciclete şi pe role, în timp ce piesa ajunge la strofa a doua. Tu cum ai continua scenariul?

 

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

 • Acest teambuilding a însemnat conectare cu echipa după un an și jumătate în care nu ne-am întâlnit fizic, antrenarea într-o activitate incitantă (movie making) care ne-a adus bună dispoziție și multe zâmbete. Recomand și în viitor organizarea evenimentelor de acest tip care să binedispună participanții.

  BCR
 • Echipa HPDI a reușit să ne conducă spre un moment de bucurie sinceră în care am ieșit din zona de confort și ne-am distrat la maxim.

  Centrul Filia
 • O echipă extraordinară. Scopuri îndeplinite, oameni fericiți. Mulțumim pentru profesionalism!

  Banca Transilvania
 • A fost o experiență super fun, am colaborat mult cu cei din echipa mea, am râs, ne-am simțit foarte bine. Recomand 100%, mai ales acum, după un an super greu.

  Eturia