ROMANIA EXPRESS – HPDI

ROMANIA EXPRESS

O AVENTURA A CELOR TREI DESCOPERIRI: DE SINE, A CELORLALȚI ȘI A MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR.

Introducere

Pe formatul celui mai apreciat show TV din Romania am construit un program de teambuilding în care auto- motivația, agilitatea și comunicarea cresc o dată cu entuziasmul și curiozitatea.

Desfășurare

Traseul se dezvăluie pe parcursul rezolvării probelor, adăugând mister și pregătindu-ne constant să acționăm în necunoscut. Găsim provocări destinate echipei pe panourile așezate în puncte cheie de pe traseu și doar realizând o probă putem trece mai departe.

Participanții trebuie să se bazeze pe inteligența, talentul și abilitățile lor sociale, precum și pe munca în echipă, pentru a depăși numeroasele provocări pe care le-am pregătit!

Distanța de la un punct la altul o parcurgem pe jos pentru că, după atât de mult timp petrecut pe scaunul de la birou, avem destul de recuperat și cine știe ce alte surprize ne mai rezervă traseul!

La final ne reunim în careu și desemnăm echipa câștigătoare pe baza timpului de deplasare și a numărului de probe rezolvate. Proba finală este una secretă, care ne garantează sărbătorirea succesului întregii echipe! Până la proba finală ne bucurăm de fiecare pas pentru că Aventura continuă!

Obiective urmărite în această experiență:

  • Munca în echipă și consolidarea echipei
  • Leadership
  • Decision-making
  • Comunicare și strategie
  • Time Management
Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • O contribuție importantă la dezvoltarea echipei! Să fiți la fel de buni, să ne oferiți deschideri către dezvoltare și creștere atât personală, cât și în echipă!

    Michelin