THE BEST MAGIC SHOW – HPDI

THE BEST MAGIC SHOW

ECHIPA TA ORGANIZEAZĂ UN SHOW DE MAGIE CU SPRIJINUL UNUI ADEVĂRAT MAGICIAN, VLAD GRIGORESCU.

Introducere

Cum ar fi să primești răspunsul la întrebarea „Cum a făcut acel truc?” Cum ar fi chiar tu și echipa ta să puneți la punct un show de magie? Ei bine, asta este posibil cu muncă în echipă, colaborare, strategie și puțin praf magic din partea lui Vlad Grigorescu. Te provocăm să pui în scenă trucuri cunoscute ale magicienilor celebri. David Copperfield, Criss Angel, David Blane, Houdini sau Dynamo sunt doar câțiva magicieni ale căror trucuri le veți pune în scenă într-un show de magie adevărat. Recuzita specifică, explicațiile și indicațiile le aducem noi, voi trebuie doar să credeți în magie.

Desfășurare

Participanții iau parte la un scurt concurs Trivia despre magie și magicieni. La fiecare răspuns corect, echipele vor câștiga puncte care se vor transforma în avantaje: posibilitatea de a își alege magicianul al cărui show vor să îl reproducă, dar și de a beneficia de minute în plus prețioase cu Vlad Grigorescu ca și consultant în magie.

Fiecare echipă primește din partea HPDI și Vlad Grigorescu kit-ul necesar pentru a pune în scenă show-ul de magie ales. Participanții vor contura apoi identitatea echipei și vor împărții rolurile între ei. În partea a 2-a a pregătirii, vor realiza construcția show-ului, de la repetiții, la scenariu, lumini și sunet, avându-l drept consultant în magie pe Vlad Grigorescu.

După multă muncă, echipele vor avea posibilitatea să arate lumii show-ul de magie. Echipele vor urca pe scenă rând pe rând, își vor prezenta trucul, dar și show-ul aferent. Pentru că magia nu este doar un simplu truc, este o combinație de entertainment, umor, dexteritate, lumini și sunet. Iar întreaga muncă a echipelor se va finaliza cu ropote de aplauze din partea publicului prezent.

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • O contribuție importantă la dezvoltarea echipei! Să fiți la fel de buni, să ne oferiți deschideri către dezvoltare și creștere atât personală, cât și în echipă!

    Michelin