THE COUNTDOWN – HPDI

THE COUNTDOWN

VREI CA ECHIPA TA SĂ-ŞI DEPĂŞEASCĂ LIMITELE ȘI SĂ FIE PUSĂ ÎN SITUAŢII ÎN CARE N-A FOST NICIODATĂ? ATUNCI ACEST PROGRAM ESTE CEEA CE CĂUTAI.

Introducere

TIC-TAC, TIC-TAC! Clădirea în care vă aflaţi a fost atacată de către teroriști și se află sub ameninţare cu bombă. Întreaga soartă a comunităţii este în mâinile voastre. Sunteţi convocaţi pentru găsirea și dezamorsarea bombei. Multă tensiune, multe sarcini de îndeplinit, iar timpul nu este deloc aliatul vostru.

Desfășurare

Echipa ta va primi cea mai dificilă misiune: să creeze un nou sistem solar sustenabil. Au la dispoziție bile imense de polistiren, materiale pentru fiecare planetă, indicaţii detaliate cu privire la condiţiile de viaţă pe care fiecare planetă ar trebui să le îndeplinească. Acomodarea pământenilor va fi o adevărată provocare.

Împărţiţi în echipe, participanţii vor primi câte o resursă unică, pe care o vor putea da altor echipe numai dacă vor trece prin diverse misiuni. Aceste resurse le vor fi necesare pentru a putea asigura viaţa pe planete.

Aşadar, vom testa abilităţile de negociere. La fiecare 15 minute, un membru al echipei este trimis în misiune pe celelalte planete. Participanţii îsi vor exersa calităţile de leadership, de negociere, de delegare şi de a lucra sub presiunea timpului. La final, planetele vor fi montate, luminile vor fi stinse şi va urma validarea noului sistem solar creat.

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Super tare, distracție pe măsură! Presiunea constantă a arătat că putem descoperi mereu lucruri noi și puncte forte ale colegilor.

    Beatrice Csehak
    Team Lead HomeCare - Linde