THE COUNTDOWN – HPDI

THE COUNTDOWN

VREI CA ECHIPA TA SĂ-ŞI DEPĂŞEASCĂ LIMITELE ȘI SĂ FIE PUSĂ ÎN SITUAŢII ÎN CARE N-A FOST NICIODATĂ? ATUNCI ACEST PROGRAM ESTE CEEA CE CĂUTAI.

Introducere

TIC-TAC, TIC-TAC! Clădirea în care vă aflaţi a fost atacată de către teroriști și se află sub ameninţare cu bombă. Întreaga soartă a comunităţii este în mâinile voastre. Sunteţi convocaţi pentru găsirea și dezamorsarea bombei. Multă tensiune, multe sarcini de îndeplinit, iar timpul nu este deloc aliatul vostru.

Desfășurare

The Countdown doboară barierele dintre participanţi, le crește moralul, sporește motivaţia și crește coeziunea echipei. Participanţii află că fac parte din elita trupelor de investigaţie, primesc primele indicaţii și încep antrenamentele pentru a supravieţui în condiţii de maximă tensiune.

După doar câteva minute, se dă alarma și adevărata lor misiune este o încercare contracronometru. Au de depășit probe practice, de căutat indicii, de descifrat enigme. Prin fiecare reușită vor fi tot mai aproape de aflarea codului care dezamorsează dispozitivul exploziv.

La final, odată cu descoperirea bombei, participanţii vor avea ocazia de a descoperi și rolul echipei în depășirea unui moment critic. The Countdown, o combinaţie de adrenalină, perspicacitate, efort comun şi decizii rapide.

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Super tare, distracție pe măsură! Presiunea constantă a arătat că putem descoperi mereu lucruri noi și puncte forte ale colegilor.

    Beatrice Csehak
    Team Lead HomeCare - Linde