CHANGE YOUR TEAM – HPDI

CHANGE YOUR TEAM

Training de management al schimbării

De ce Change your Team?

Schimbarea nu mai este doar o temă teoretică într-o statistică. Este mai prezentă și mai provocatoare decât orice alta schimbare trăită de această generație. Iar modalitățile de a trece prin aceste provocări nu mai pot fi cele de până acum. Echipele au nevoie de de viziune, de motivație, de încredere, înțelegere și comunicare. Toate duse , în mod rapid, la alt nivel.

Acest training oferă instrumentele pragmatice și rapide de a gestiona în mod eficient echipele care trec prin transformări importante.

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Înțelegerea curbei schimbării și a pașilor de gestionare a echipei.
  • Abordarea eficientă a schimbării din perspectiva echipei.
  • Descoperirea strategiilor de trasare rațională a traseului
  • Înțelegerea factorilor emoționali și strategici de creștere a motivării și acceptării schimbării.
Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Am învățat lucruri noi, lucruri pe care le voi aplica în activitatea mea dat fiind faptul trebuie sprijin echipa îmbrățișeze ușor schimbarea. Faptul am acum niște instrumente în plus care ajute, e minunat.

    Raiffeisen Bank
  • Ca și experiență: cursul ajută  pot face lucrurile diferit pentru a accepta atât eu mai ușor o schimbare, dar mai ales de a îi înțelege pe alții, de a empatiza, de a fi acolo cu ei, de a crea cadrul și mediul necesar și de a îi ajuta facă ei schimbarea pe cont propriu. Sunt recunoscătoare pentru această experiență și voi recomanda cursul mai departe. Mulțumesc frumos!

    Dräxlmaier România