ECHIPE EFICIENTE DE ACASĂ – HPDI

ECHIPE EFICIENTE DE ACASĂ

Training de lucru în echipă

De ce Echipe Eficiente de Acasă?

„Virtual teams are here to stay” spune Harvard Business Review, iar schimbările decisive din ultima perioadă ne arată că acesta este adevărul viitorului profesiilor noastre. Echipele virtuale și cei care le coordonează au devenit personaje cheie în companiile din care fac parte iar rezultatele și provocările acestora depind de adaptabilitatea și agilitatea în implementare a metodelor și tehnicilor de lucru la distanță.

Toate aspectele profesionale, de la abilitățile de colaborare și comunicare la gestionarea eficientă a infrastructurii și sarcinilor, ne arată faptul că munca de la distanță nu este o simplă transpunere a muncii de la birou în spațiul intim al camerelor de acasă.

Întreaga paradigmă a muncii este schimbată și, contrar aparențelor, munca remote nu presupune doar un mod diferit de lucru ci și un mod diferit de a trăi.

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Înțelegerea și dezvoltarea abilităților necesare gestionării eficiente a echipelor la distanță.
  • Consolidarea implicării și a încrederii în echipele remote
  • Îmbunătățirea comunicării prin utilizarea eficientă a tehnologiei
Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • O experiență plăcută, care m-a ajutat să înțeleg mai bine cum ar trebui să colaborez cu restul colegilor din echipă în contextul muncii de acasă.

    Fortuna
  • A fost un training interactiv în timpul căruia am putut împărtăși fiecare dintre noi idei, moduri de lucru, experiențe.

    Euromaster