Bine cu tine – HPDI

Bine cu tine

 

 

Programul nostru de wellbeing digital își propune să îmbunătățească viața PRIN tehnologie și să furnizeze uneltele prin care fiecare participant să-și urmeze propriul drum de recâștigare a stării de bine.

De ce să alegi programul Bine cu tine?

1.

Programul Bine cu tine este punctul de plecare în călătoria dezvoltării personale, asistându-i pe participanți în adoptarea și păstrarea unui stil de viață sănătos și facilitând înțelegerea nevoilor plurivalente ale angajaților.

2.

Prin programul de wellbeing digital depășim distanțele fizice și ne apropiem unii de ceilalți prin cunoaștere și încredere reciprocă, vulnerabilizare și conectare socială.

3.

Corelarea obiectivelor de wellbeing cu mediul de lucru generează motivare, îmbunătățește starea de spirit și productivitatea, reduce absenteismului și turnover-ul de personal.

4.

Construcția modulară a programului permite abordarea holistică a wellbeing-ului personal, care schimbă direcția tradițională a programelor construite pe principiul one size fits all, și generează soluții adaptate preferințelor și nevoilor individuale.

Bine cu tine în 5 pași simpli:

PASUL 1

Evaluăm nevoile angajaților și zona lor de interese din sfera de wellbeing personal, pe baza unui chestionar. Acesta ne va ajuta să estimăm cum este percepută atmosfera de lucru, care este starea de spirit și care sunt programele cele mai potrivite.

Pasul 2

Că într-un joc flexibil, modular, potrivim și planificăm împreună tipurile de activități și grupele de participanți.

Pasul 3

Puțină publicitate nu strică niciodată. Facem o campanie internă de comunicare, personalizată și atractivă, care să provoace interes și dorință de implicare.

Pasul 4

Ne punem pe treabă! Creăm contextul necesar și livrăm module interactive și captivante, cu impact și rezultate pe termen lung.

Pasul 5

Happy Evaluating!

MODULE

1. Happy hour Team Building-uri digitale pentru echipe implicate și productive, chiar și la distanță.

2. Learning pills Video pastile digitale de învățare – cârlig pentru o experiență integrată de învățare.

3. Parenting sănătos webinarii de parenting cu tehnici și metode moderne pentru o relație echilibrată cu copilul tău.

4. Workshop-uri experiențiale Yoga, Mindfulness, Dans creativ, Nutriție/Gătit mâncare sănătoasă, Educație financiară, Terapie prin artă, Beauty & Fasshion

5. Webinarii de dezvoltare personală Sesiuni interactive care explorează subiecte captivante de psihologie, pentru o mai bună cunoaștere și înțelegere a propriei persoane și a celorlalți.

6. Pe canapea sesiuni individuale de consiliere psihologică.

7. The Dream Manager sesiuni individuale de life coaching.

8. Wellbeing Newsletter Articole recurente care să-i facă pe cititori mai conștienți și mai informați în legătură cu importanța practicilor de sănătate fizică și emoțională.

9. Wellbeing box – Pachete cu snack-uri sănătoase care să-ți aducă aminte de gustările savurate alături de colegi.

10. Giving back program motivare prin implicare – responsabilizare socială, donează expertiză.

HAI SĂ ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ, SCRIE-NE!