ART CHALLENGE – HPDI

ART CHALLENGE

“Creativity is contagious, pass it on.” - Albert Einstein

Introducere

În atelierul de artă HPDI profităm de procesul creativ pentru a-i încuraja pe participanți să se conecteze cu emoțiile lor și cu membrii echipei, dar și să descopere valorile lor comune.

Desfășurare

Pornim de la simple contururi pe pânze albe, special create de un artist pentru a ilustra în mod inovativ valorile și viziunea companiei sau chiar un obiectiv actual al echipei. Toate picturile vor avea un grad de dificultate mediu și vor fi pictate în proporție de 30% pentru a oferi inspirație participanților din punct de vedere cromatic.

Participanții vor fi împărțiți pe echipe. Fiecare echipă va avea un reprezentant care va alege modelul de pictură prin tragere la sorț. Vor lucra apoi cot la cot pentru a realiza operele de artă, cu sprijinul artiștilor noștri, Iulian și Carmen Drăghici.

Picturile finalizate cu strat de protecție ‘vernish final’ pot fi expuse chiar a doua zi în cadrul biroului. Astfel, participanții își vor aminti cu drag de experiența pe care au avut-o alături de echipă.

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • O contribuție importantă la dezvoltarea echipei! Să fiți la fel de buni, să ne oferiți deschideri către dezvoltare și creștere atât personală, cât și în echipă!

    Michelin