Primar de Vama Veche – HPDI

Primar de Vama Veche

Desfășurare

Ne pot limita mișcarea, ne pot limita întâlnirile, dar niciodată nu ne pot limita spiritul. Și dacă lumea exterioară e nebună, lumea din noi e o nebunie frumoasă! Și vrem să o păstram așa. O lume ca în Vama Veche. Trăsnită, frumoasă, nemaivăzută, visătoare, întoarsă cu susul în jos, o lume liberă. Dar avem nevoie de câțiva leaderi care să o păstreze conform chipului și asemănării noastre.

Așa că, organizăm alegeri! Căutăm primar de Vama Veche. Ne vom împarți în mai multe echipe și vom propune candidați. Le vom crea strategii pentru protejarea nudiștilor sau pentru asigurarea fluxului de hamsie. Nu vom neglija nici tradiția mahmurelii pe bordura, în condiții de siguranță sanitară. Vom face campanie, vom organiza cea mai sucita dezbatere electorală. Vom vota conform visurilor noastre și ne vom bucura de spiritul liber al ecăruia dintre noi. Vom găsi lucrurile care ne unesc și ne vom scăpa de stres.

Vama noastră este acum online. Noi rămânem împreună și ne construim propria lume liberă!

Obiectivele urmărite în această experiență

  • Cunoaștere și relaționare
  • Distracție și destresare
  • Inovație și adaptare
  • Identicarea talentelor în public speaking
  • Organizare
Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • A fost o sesiune interactivă, cu elemente din realitatea politicului, dar mai ales bine organizată pentru a uni oamenii și descoperi abilitățile de care nu eram conștienți. Probele sunt bine structurate iar prezentarea lor de către traineri este, într-un cuvânt, profesionistă!

    Adobe