Alexandra Drăgănescu – HPDI
Vezi prezentare video

Alexandra Drăgănescu

Marketing consultant

Alexandra este The Energizer al HPDI. Când nu împrăștie energie și bună dispoziție, are în coordonare departamentul de marketing și crește oameni în sala de training și de teambuilding. Face asta din 2016 și nu vrea să se oprească prea curând. Are un background de 6 ani în managementul de proiecte și gestionarea de echipe. A susținut training-uri în domeniul antreprenorial, “îngrijit” imaginea unor persoane publice și gestionat situații de criză în comunicare. Organizarea de evenimente a devenit o pasiune în 2010 și a culminat cu gestionarea unor grupuri de 700 de oameni. Timp de 1 an a ocupat funcția de director de cabinet în cadrul Ministerului pentru IMM-uri.

În departamentul de marketing creează grafică, mesaje, magie din culori și cuvinte. Este pasionată de instrumente digitale de marketing, dar și de imagine și design grafic.

În sala de training aduce din experiența și poveștile ei în teme de branding și stress management. Pe lângă informațiile teoretice, implică participanții în exerciții și dezbateri. La finalul fiecărui training pune accentul pe consistență și consecvență ca ingrediente ale succesului. Crede cu tărie că într-o lume a imaginii și a Google Search ceea ce comunici despre tine pleacă în primul rând de la o discuție sinceră cu tine însuti.

În activitățile de teambuilding preferă conceptele active și cele care supun participanții la depășirea limitelor.

Alexandra acceptă orice provocare în direcția dezvoltării sale, fiind o persoană orientată către soluție și acțiune. În timpul liber, alege muntele și drumețiile, oprindu-se numai în momentul în care și-a atins obiectivul.

În ultimii ani a dezvoltat un brand personal numit “trotinistă în bucătărie”.

Citatul ei preferat îi aparține lui Eleanor Roosevelt: “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift.”