Bogdan Vizitiu – HPDI

Bogdan Vizitiu

Coach & Trainer

Bogdan este absolvent al Universității din București, specializarea de Management în turism. A beneficiat de o bursă Erasmus, participând la un program de pregătire de 3 luni în Țara Galilor și Anglia. Și-a continuat studiile cu un master în Comerț Internațional la Academia de Studii Economice.

Are 16 ani de experiență în vânzări, în cea mai mare parte în cadrul Orange România (Business Retention Analyst, Business Sales Representative, Concept Store Manager, Direct Sales Manager). La începutul anului 2016 s-a alăturat echipei Trend Consult în poziția de consultant, fiind format ca trainer şi licenţiat intern pe conceptele şi metodologia specifice Trend Consult. În 2019 a finalizat și implementat un proiect de suflet – Youngminds, un concept de afterschool bazat pe joacă, aplicații practice, experimente științifice și sociale.

În 2020 a absolvit International Coach Academy și este certificat ACTP – CPC și ACC în cadrul ICF (International Coach Federation). Prima funcție managerială ocupată de Bogdan a fost aceea de Concept Store Manager. Dincolo de menținerea și îmbunătățirea fluxurilor operaționale din magazin, de supervizarea gestionării stocurilor de produse vândute sau de monitorizarea indicatorilor de performanță specifici, Bogdan a organizat săptămânal diverse evenimente de promovare a brandului magazinului Concept, împreună cu companii de publicitate. Conceptul magazinului condus de Bogdan a fost unul inovativ, menit să transmită către clienți valorile companiei.

Din poziția de Direct Sales Manager, Bogdan a creat un nou model de echipă de vânzări în cadrul Departamentului Retail. Această echipă națională de vânzări directe avea scopul de a identifica și dezvolta în mod proactiv și sistematic micile afaceri din piață care converg cu telecom. Deasemenea, strategia echipei era să asigure accesul angajaților marilor companii client Orange la pachete personalizate, accesibile pe piața B2C.

Din poziția de consultant și trainer, Bogdan a dezvoltat și implementat procese de vânzare, a oferit consultanță și implementare CRM; stabilire KPI și mod de comisionare, interimat de sales management în companii mici și mijlocii precum și dezvoltarea strategiei de vânzare pentru departamentele de sales și telesales din corporații. Bogdan a instruit forțe de vânzări din companii mari în Negociere, Sales și Customer Care.

Din poziția de antreprenor la Youngminds și prin activitățile desfășurate în locație sprijină părinții în educația copiilor, antrenând ambele emisfere cerebrale ale acestora pentru a crește lideri de succes.

Ca și coach, parteneriează cu executivi și lideri din business precum și tineri adulți (elevi și studenți) care caută claritate, atât în viață profesională cât și cea personală.