Florentina Tarlea – HPDI

Florentina Tarlea

Business Developer

Dacă vei auzi o voce veselă râzând într-un telefon, cu siguranță va fi Florentina.

Cu o experiență de mai bine de 10 ani în vânzări, Florentina iubește contactul cu oamenii, să îi asculte, să le înțeleagă nevoile, dar să îi ajute și pe ei să le realizeze. După 8 ani petrecuți în industria hotelieră și organizări de evenimente, Florentina știe exact de ce au oamenii nevoie atunci când își doresc să fie aduși la un loc. Și-a completat experiența profesională apoi în vânzări de evenimente distractive de teambuilding în jurul atelierelor de gătit sau de cocktailuri, arătând echipelor de toate dimensiunile moduri inedite de a se conecta.

Și poate de aceea Florentina iubește așa de tare oamenii: pentru că are curajul de a-i duce în ipostaze în care ei nu și-au imaginat că vor fi. Și că le va plăcea!

Pentru ea, vânzările devin cu adevărat distractive atunci când crede cu adevărat în ceea ce oferă. De aceea, HPDI este locul în care vine și pleacă cu zâmbetul pe buze, pentru că ajuta oamenii și echipele să devină mai buni.

Printre pasiunile sale se numără dansul (în special pe muzică latino – vă va saluta des în spaniolă, deci pregătiți dicționarele!), sportul (energia multă trebuie să se ducă undeva constructiv și distractiv) și călătoriile (în locuri, ați ghicit… calde!).

Însă înainte de toate, Florentina este un om pozitiv, gata oricând să își ajute echipa să crească împreună și să demonteze noi bariere.

Printre citatele care o ghidează adesea se numără:

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” – Maya Angelou