Gina Bulai – HPDI

Gina Bulai

Trainer

Gina este trainer din 2008. A urmat Facultatea de Psihologie, a început să lucreze în HR, apoi a urmat o specializare de 4 ani în psihoterapie de grup și ulterior a descoperit trainingul și pasiunea pentru învățarea continuă. Din 2019 este coach în formare, practicând metoda Solution Focused Coaching. Ca trainer a lucrat cu companii din industrii diverse: bancar, financiar, IT, BPO, telecom, farmaceutic și medical. Iar din 2020 este parte din echipa internă HPDI cu un rol major în dezvoltarea de conținut, ofertare și îmbunătățirea proceselor de livrare.

A susținut traininguri atât în limba română, cât și în limba engleză. Abordează cu aceeași încredere sala de curs, dar și mediul online reinventandu-se la fiecare interacțiune.

Subiectele pe care le abordează cu placere în traininguri sunt: comunicare asertivă, călătoria către sine, dezvoltarea personală, inteligența emoțională, storytelling, leadership personal, decizii mulțumitoare, feedback cu impact, afirmare personală, teamwork, atitudine pozitivă, adaptarea la lucrul în echipe virtuale.

Crede cu tărie că noi toți avem puterea de a ne transforma, de a ne alege singuri calea noastră în viață și de a ne dezvolta. Misiunea ei este să ofere suport celor care își doresc să își atingă potențialul.

Gina este o persoană fermă și caldă, orientată continuu spre îmbunatățire și ajutorare.