Irina Zecheru – HPDI

Irina Zecheru

Learning Architect, Trainer, Coach

Irina se recomandă ca fiind o persoană pasionată de oameni și tehnologie. După studii de Istoria Artei și Psihologie, în țară și străinătate și după livrarea de experiențe de învățare de peste 12 ani, Irina poate spune, cu o mare venerație, ”încă învăț”!

Ce pot avea în comun arta, trainingul și coaching-ul? Răspunsul Irinei se află în cuvintele unuia dintre artiștii ei preferați. Paul Klee își sintetizează opera astfel: “O linie este un punct care a plecat la plimbare”. Linia transformării noastre este un șir lung de acumulări succesive, marcate de opriri care ne deslușesc rațiunea lucrurilor din jur. Oricare ar fi escalele punctului, de la comunicare la stress management sau leadership, ceea ce va rămâne din aceste experiențe suntem noi, cei deveniți tot mai “adaptați” călătoriilor noastre.

Irina este trainer și coach acreditat CBC. De-a lungul carierei şi-a dezvoltat expertiza în livrare de training, consultanță și design de conținut, implicandu-se activ în creșterea performanței, productivității și creativității celor care au participat la sesiunile sale. Datorită deschiderii către diferite industrii și a interacțiunii constante cu persone cu background-uri culturale diferite, a reușit să aplice cu succes metodologii și tehnici diferite, ce au dus la o mai bună comunicare și înțelegere a nevoilor clienților și angajaților lor.

Irina s-a adaptat noilor tehnologii, folosind instrumente de training virtuale, apelând la soluții video și aplicații, încă de când tehnologia în cadrul învățării abia se conturase. A dezvoltat materiale de training, programe de inducție și procese, făcând învățarea digitală accesibilă, concisă și de impact pentru utilizatorii ei.

Empatică, eficientă și motivată în fiecare intervenție, Irina îmbină experiența cu pasiunea și își folosește abilitățile inter personale și relaționale, cunoștințele psihologice și practica multiculturală din zona corporate, în construirea de intervenții personalizate și în oferirea celor mai bune soluții educaționale.