Lucia Cărămidariu – HPDI

Lucia Cărămidariu

Trainer & Coach

Lucia a pus bazele companiei Step Up specializată în domeniul resurselor umane. Din 2013 a acceptat să se alăture inițiativei de a crește oameni și lucrează în parteneriat cu HPDI în aria de dezvoltare a resurselor umane, fiind Business Developer pentru Arad și Timișoara.

Având experiență din 2005 în domeniul resurselor umane, Lucia a participat la numeroase conferințe în calitate de speaker sau moderator, a susținut traininguri, iar din 2013 formează echipe și în programe de team building. Lucia este o persoană empatică, mereu dispusă să găsească cele mai bune soluții, atât pentru clienții firmei, cât şi pentru echipa din care face parte. Promovează un leadership colaborativ și informal și investește constant în dezvoltarea ei personală și a echipei.

De asemenea, Lucia este trainer în domeniul resurselor umane, recrutării, feedback și work-life ballance. Începând cu 2020 a dezvoltat aceste teme și în cadrul online, fiind prezentă în webinariile organizate de către HPDI.

Printre companiile cu care a lucrat se numără Hella, Continental, Bosch Communication Center, Frigoglass, Infobest, Huf Romania, DS Smith Packaging, Hamilton, Akwel.