Decizii grele sub presiune – HPDI

Decizii grele sub presiune

Training de cultură organizațională

Training de cultură organizațională

De ce Decizii grele sub presiune?

Glorificarea liderului este unul dintre cele mai întâlnite modele de apreciere socială. Dusă până la punctul în care liderul are niște abilități nemaîntâlnite, legendare, pe alocuri chiar ezoterice.

Ceea ce se întâmplă și în zilele noastre, la o alta scară. Liderii învață de ce calități trebuie să dispună, cum se poziționează și cum se diferențează. Servant leadership este manualul liderului umil. Fie că e Dalai Lama, fie că e Papa Francisc, fie că e un soldat anonim care a salvat o echipa întreagă prin curajul și altruismul de care a dat dovadă, a venit vremea să glorificam liderul servant. Acest curs portretizează leadershipul în care adepții sunt la fel de importanți, în care nu doar calitățile nemaintalnite aduc succes și glorie, ci și decența, lipsa orgoliului și puterea vulnerabilității sunt ingrediente de legendă.

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Învățăm să distingem teama de rațiune în deciziile pe care le luăm.
  • Învățăm să fundamentăm deciziile pe un model al celor de la AirForce.
  • Învățăm să ne temem mai puțin de decizii și alegeri proaste.
Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • Consider că acest training contribuie la dezvoltarea mea personală și profesională. Informațiile sunt foarte utile și le văd aplicabilitatea. Trainerul este foarte pregătit atât cu partea teoretică prin date științifice, cât și cu partea practică prin exercițiile din curs. Recomand cu drag!

    Emerson