Eat, think, love and have fun – HPDI

Eat, think, love and have fun

Am auzit cu toții de generația nativilor digitali, de memorie digitală sau existență digitală. Tehnologia a devenit parte organică a vieților noastre dar și cel mai mare factor de distragere, îndepărtându-ne adesea de lucrurile care contează cel mai mult: sănătatea fizică și mintală, echilibrul emoțional și apropierea umană.

Programul nostru de wellbeing digital își propune să îmbunătățească viața angajaților prin intermediul tehnologiei și să furnizeze uneltele prin care fiecare participant să-și urmeze propriul drum de recâștigare a stării de bine.

Prin sesiunile propuse îi vom asista pe participanți  în adoptarea și păstrarea unui stil de viață sănătos și vom facilita înțelegerea nevoilor plurivalente ale angajaților. Distanțele fizice vor fi depășite și ne vom apropia, unii de ceilalți, prin cunoaștere și încredere reciprocă, vulnerabilizare și conectare socială.


Structura și sesiunile sunt dezvoltate pe baza unei analize de nevoi specifice, astfel încât obiectivele de învățare să fie strâns legate de specificul fiecărui grup.


Corelarea obiectivelor de wellbeing cu mediul de lucru va genera motivare, îmbunătățirea stării de spirit și productivitatea, va reduce absenteismului și de ce nu, turnover-ul de personal.

Programul poate conține:

  • Webinarii cu durată de o oră
  • Sesiuni de Teambuilding digital de 2-3 ore
  • Workshop-uri online sau offline: Sesiuni unde practica primează
  • Sesiuni de training offline
  • Pastile de învățare
  • Sesiuni de coaching individual sau de echipă
Realizările noastre

Părerile clienților noștri: