PUBLIC SPEAKING – HPDI

PUBLIC SPEAKING

Training de facilitare a unui discurs în public

De ce Public Speaking?

Acest curs vă oferă un model de încredere pentru pregătirea și livrarea unor prezentări eficiente. În afaceri, în școală și în viața publică, suntem adesea chemați să „facem câteva comentarii”. Adesea, persoanele însărcinate cu astfel de discursuri devin dezorientate. S-ar putea ca ei să nu știe despre ce să vorbească sau să se abată de la subiect fără să spună un punct concret.

Acest curs este conceput pentru a vă ajuta să străluciți acolo unde alții sunt în dificultate. Vom învăța cum să organizăm discuțiile în mod clar, să le scriem memorabil și să le oferim cu încredere. Până la sfârșitul cursului, ar trebui să puteți reduce semnificativ teama de a vorbi în public, să folosiți tehnici de repetiție pentru a dezvolta o voce puternică și vibrantă și să susțineți discursuri cu mișcări și gesturi dinamice. Modelul de vorbire pe care îl vom exersa este util pentru briefing-uri, discuții în lift, interviuri și chiar ca structură pentru prezentări de o oră.

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Obținerea unei stări emoționale și mentale echilibrate pentru a crește concentrarea.
  • Descoperirea elementelor care fac un prezentator să fie atractiv și interesant în ochii celorlalți.
  • Obținerea unei voci plăcute și a unei intonații naturale care atrage și transmite siguranță și naturalețe.
  • Practicarea noțiunilor învățate, pentru o fixare mai bună.
Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • HPDI este o echipă de profesioniști, dedicați misinunii lor. Cursurile conțin informații foarte utile și bine documentate.

    Draexlmaier România