Rising Stars – HPDI

În contextul actual de business, provocările apar la fiecare pas. Pentru a deveni un leader eficient trebuie să fii capabil să răspunzi acestor provocări cu abilitate, expertiză și abordare strategică.

Dincolo de aspectele individuale, leader-ul trebuie să identifice sensul pe care îl acordă dinamicii de grup prin folosirea abilităților emoționale și de management. Va putea astfel ghida echipele în atingerea obiectivelor, înțelegerea valorilor, comunicare, colaborare și gestionarea conflictelor. Academia Rising Stars stimulează, într-o manieră unică, dezvoltarea competențelor necesare oricărui leader, încurajând proactivitatea și atitudinea de tip Can do.

Etapele programului

Construim identitatea vizuală a programului și un landing page atractiv, îi angajăm pe participanții într-un mecanism constant de teasere și mesaje bine țintite (Newslettere, Learning Pills etc). Vom organiza o sesiune de kick-off și una de closing, fiecare de câte 1h, cu un invitat special – poate fi din companie sau din afara, pentru a genera impact și entuziasm.

Nevoile de dezvoltare vor fi colectate de la participanți prin chestionare online, anonime, referitoare la temele Academiei și la competențele pe care organizația dorește să le dezvolte.

Sesiunile de training vor urma principiile blended learning, alternând online-ul cu offline-ul. Vor avea un conținut bine balansat de teorie (20%) și exerciții (80%), care să permită aplicarea și exersarea nemijlocită a informațiilor asimilate. Fiecare subiect va fi urmat de o zi de coaching individual. Participanții vor împărtăși astfel, dificultățile cu care se confruntă și vor genera propriile soluții pentru situații profesionale, reale.

O lună de Follow-up gamificat, după terminarea sesiunilor. Prin intermediul aplicației YOUKNO, participanții vor forma grupuri de discuții, conduse de un consultant, care să faciliteze integrarea cunoștințelor dobândite pe parcursul sesiunilor de training.

Analiză comportamentală și a nivelului de competențe dobândite, precum și sugestii pentru transferul cunoștințelor în practica profesională.

Sesiunile de training

  1. Comunicare Eficientă
  2. Feedback & Asertivitate
  3. Time & Resource Management
  4. De la grup la echipă
  5. Conflict Management
  6. Leadership for High Performing Teams
  7. Creative Problem – Solving
  8. Calea încâlcită a motivării
  9. Change Management
  10. Stress Management
Realizările noastre

Părerile clienților noștri: