Survivor – HPDI

Survivor

Echipa ta formează tridentul de comando ale Americii: Navy Seals.

Introducere

Să supraviețuiești atunci când ceilalți renunță. Să găsești cel mai bun drum. Să fii ingenios, disciplinat, rezistent. Să înveți că tot ce ai nevoie se află în tine. Să transformi slăbiciunile în avantaje. Să știi că, indiferent de situație, nimeni nu este lăsat în urmă. Pe scurt, un veritabil antrenament Navy Seals.

Desfășurare

Echipa ta formează tridentul de comando ale Americii: Navy Seals. Lupii de mare, aer și pământ tocmai au primit cea mai importantă misiune. Sunteți părăsiți într-un loc izolat de civilizație și veți primi un minim de unelte și mâncare necesare pentru a supraviețui. Apa este murdară și trebuie fiartă înainte de a fi băută. Va trebui să vă câștigați uneltele necesare pentru a vă aprinde singuri focul. Capriciile naturii vă obligă să vă construiți un adăpost și să căutați mâncare prin flora sau fauna locală. Probele pe care le veți primi de-a lungul programului vor testa capacitatea de a rezolva problemele, de a lucra în echipa, dexteritatea și voință fiecăruia. Participanții vor fi pregătiți de către experți în tehnici de supraviețuire. Transformăm o zi de relaxare într-un adevărat exercițiu de depășire a propriilor limite. O provocare pentru cei curajoși, îndrăgostiți de adrenalină și peisaje mirifice. La finalul programului, cea mai de preț răsplată este ceea ce veți descoperi la proprii colegi. Sunteți pregătiți să faceți parte din trupele Navy Seals?

Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

  • O contribuție importantă la dezvoltarea echipei! Să fiți la fel de buni, să ne oferiți deschideri către dezvoltare și creștere atât personală, cât și în echipă!

    Michelin