Alexandra Giurcă – HPDI

Alexandra Giurcă

Finance Manager

Alexandra a absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri, specializarea Științe Administrative – o disciplină complementară cu felul ei de a fi: organizată, minuțioasă, perfecționistă. Ea este cea care are grijă ca totul să fie pregătit, planurile să fie puse în aplicare și are multă răbdare pentru a face asta. În echipa HPDI este persoana care gestionează cifre, bugete și formule financiare.

Consideră că pasiunile ei îi oferă o viziune echilibrată, astfel că alege să își dezvolte creativitatea prin proiecte „do it yourself” și prin „creative writing”. Totodată, ea nu spune „nu” provocărilor și îi place să încerce mereu lucruri noi.

Pe lângă mulțimea de formule matematice, ecuații și instrumente legislative pe care le cunoaște, Alexandra este una dintre cele mai tehnice persoane din echipa HPDI. O pasionează misterele indiferent daca ele se află ascunse în povesti sau în erori de soft. Învață în fiecare zi, fiind un reper de inovație și creativitate pentru noi, având suficient de mult curaj și răbdare să testeze activități și soluții noi constant.