Mădălina Barbu – HPDI
Vezi prezentare video

Mădălina Barbu

Senior Project Manager & Trainer

Mădălina este trainer, facilitator de team building, MC la evenimente dar și Senior project manager pentru programele HPDI unde reușește de fiecare dată să aducă energie și bună dispoziție. Are o experiență vastă începută în 2006 în lucrul cu echipele, fiind și trainer acreditat în metodologia Belbin – Roluri în echipă.

Pe lângă experiența din team building, Mădălina livrează și programe de training cu teme diverse precum: People Management, Munca în echipă, Time Management, Project Management sau Comunicare asertivă și Feedback. În fiecare tema Mădălina aduce din experiența ei în lucrul cu echipele câteva ingrediente care pot ajuta la găsirea de soluții.

Fiind o persoană organizată și energică, construiește programe de succes alături de partenerii noștri precum Raiffeisen Bank, BCR, Banca Transilvania, BRD, Unicredit, Petrom, Rompetrol, Lukoil, Continental Automotive, Legrand, Policolor, Arctic, Otto Broker, Allianz Tiriac, Marsh Broker de asigurări – reasigurări, Pay U, Medtronic, AdPharma, Oriflame, Emag, Avira, Fuchs Condimente, Edenred, Ubisoft Romania, Gameloft, Adobe Romania, Orange, Pirelli, GFK, IT Smart Systems, Kambi, Fortuna Bet , Superbet, Eturia, Bosch Romania, Hilti, Michelin România, etc.

Pasiunea pentru job și misiunea de a crește oameni a dus la o reinventare a Mădălinei care își dovedește abilitatea de a da o notă personală fiecărui eveniment și de a se adapta fiecărei situații. Superputerile Mădălinei sunt de a livra energie oamenilor în evenimentele de teambuilding și training , și de a organiza până la cel mai mic detaliu fiecare proiect pentru clienții HPDI.

Mădălina a fost pentru prima dată facilitator de team building în 2006 și i-a plăcut atât de mult încât nu s-a mai oprit de atunci. Iar din experiența pe care a adunat-o a început să împărtășească și ambasadorilor HPDI. A lansat astfel în 2017 Academia de facilitare, dorindu-și ca întreaga echipă HPDI să livreze excelențâ în proiectele pe care le desfășoară.

Din 2019 cochetează cu mediul digital prin desfășurarea de traininguri și team building-uri online. A desenat o serie de programe digitale pentru echipe, dar și webinarii axate pe dinamica echipei, relaționare și construire de relații autentice.