Petru Păcuraru – HPDI
Vezi prezentare video

Petru Păcuraru

Trainer & Coach

Petru a absolvit Academia de Studii Economice, specializarea Managementul Afacerilor, a urmat un master în Project Management la Kenessaw State University în SUA, precum și cursul Aspen Institute – Young Leaders Program.

Este fondator al HPDI (Human Performance Development International), dar și consultant și coach în programe executive de leadership, prin care transformă grupuri în echipe. În urmă cu peste 20 de ani, Petru a pus umărul la construcția Fundației Leaders, unde peste 200,000 de tineri învață ce înseamnă să îi inspiri pe ceilalți, nu doar să îi conduci.

În 2003, Petru a început colaborarea cu Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri internaționali, HPDI fiind reprezentantul exclusiv al trainerului american în Europa de Est. Împreună cu Jim Bagnola, Petru Păcuraru a fost implicat în servicii de consultanță, programe de Dezvoltare a Competențelor de Leadership, Comunicare, Customer Service, Team Management, Change Management și Coaching pentru peste 120 de companii.

Printre clienții săi pe programe executive se numără companii precum BCR, Raiffeisen Bank, Hella România, Continental Automotive, Ecolor, Danone, Nordic Food, Allianz Asigurări, Emerson , P&G, Frigoglass și Arctic.

Activitatea antreprenorială a mers mână în mână cu cea de consultanță și coaching. Petru a adus în Romania rețeaua de M&A Enablers International, a fost partener într-o companie de publicitate, un butic de creație, un lanț de cafenele și uncentru de wellbeing.

În 2013, Petru Păcuraru a câștigat premiul de Antreprenorul Anului, în cadrul ELA (Entrepreneurship & Leadership Awards), iar în 2021 a fost finalist în competiția EY Entrepreneur of the Year.