Valentina Grigorescu – HPDI

Valentina Grigorescu

Team Development Coordinator

Valentina a ajuns în echipa HPDI în 2014 în calitate de ambasador. În 2017 a decis să vină alături de noi în calitate de Learning Ninja fiind creator de conținut de training și coordonator al echipei de ambasadori și parte a departamentului administrativ.

A crescut și s-a format într-o familie de artiști unde muzica i-a fost cea mai bună prietenă. S-a visat pe scenă și și-a urmat acest vis întreaga copilărie studiind pianul și muzica clasică.

În facultate, drumul și energia ei a căpătat un alt sens. S-a alăturat organizației AIESEC pentru 4 ani, a călătorit în 2 continente pentru internship-uri educaționale, a fost trainer, a organizat conferințe de leadership și a condus organizația din orașul natal, Pitești.

Și-a început cariera profesională în vânzări, apoi crearea de conținut de training soft skills și facilitare de team building.

Chiar dacă muzica și activitățile artistice au ocupat un loc secundar, ea aduce creativitatea, spontaneitatea, arta și energia ei pozitivă în fiecare interacțiune cu colegii și oamenii din jur, incercând în fiecare zi să fie un om mai bun.

Îi plac detaliile, culorile, animalele, lucrul în echipă și mai ales, team building-urile.

Valentina este cea mai organizată, având mereu o agendă cu liste clare lângă ea. În viață de zi cu zi la birou este responsabilă de gestionarea tuturor materialelor pe care le folosim în evenimente, dar și a proiectelor din organizație. Susține logistic întreaga activitate digitală prin managementul platformelor digitale folosite.

În sala de training o găsim livrând teme de inteligență emoțională și reziliență emoțională. Din anul 2019 a decis să accepte provocarea de a include cunoștințele sale și în spațiul digital. Astfel că, a dezvoltat conținut pentru un training online de inteligenta emoțională. Mai mult decât atât, Valentina este unul dintre trainerii prezenți în webinariile organizate de echipa HPDI dezbătând teme precum disciplina, motivarea, inteligența și reziliența emoțională sau empatia.

Când abordează un proiect de team building, este speaker, facilitator și project manager. De asemenea, gestionează cu multe idei noi echipa noastră de ambasadori, fiind totodată cea care îi recrutează și îi ajuta să treacă mai ușor prin procesul de inducție.