Webinar Super Skills – HPDI

Webinar Super Skills

Webinar gratuit
Subiectul discuției din cadrul webinarului „Ce-ți lipsește azi ca să faci podul din picioare? Sau scurt îndrumar de adaptabilitate organizațională”  susținut de către Raluca Kiss se va axa pe top trei fundamente fără de care nu poți atinge adaptabilitatea organizațională.
Adaptabilitatea organizațională se referă la capacitatea unei organizații de a se ajusta și de a se adapta la schimbări în mediul său intern și extern. Aceasta implică flexibilitatea în procese, structuri și cultură pentru a răspunde la noile cerințe, oportunități sau amenințări. Organizațiile adaptabile sunt capabile să învețe rapid, să-și schimbe strategiile și să-și optimizeze resursele pentru a rămâne competitive și relevante.
Raluca Kiss este pasionată de educație și învățare. Creează și livrează intervenții de training în zona software/tehnică, soft skills și coordonează livrarea unui conținut adaptat nevoilor echipelor la nivel global. Cu o experiență de training de peste 7 ani, este acreditată AgilePM®, implicată în livrarea de proiecte și în zona de leadership, team development și change management. De asemenea, în ultimii 2 ani a inițiat și livrat sesiuni de coaching de echipă și individual.  
INSCRIE-TE-01
Trainer
Irina Zecheru
Irina se recomandă ca fiind o persoană pasionată de oameni și tehnologie. După studii de Istoria Artei și Psihologie, în țară și străinătate și după livrarea de experiențe de învățare de peste 12 ani, Irina poate spune, cu o mare venerație, ”încă învăț”! Ce pot avea în comun arta, trainingul și coaching-ul? Răspunsul Irinei se…
Află mai multe
Realizările noastre

Părerile clienților noștri:

 • Apreciez cu precădere exemplificările premergătoare diferitelor noțiuni livrate.

  Colegii mei care au participat la webinar sunt la fel de recunoscători pentru  calitatea transmisiunii și a conținutului trainingului!

  TEODORA
 • Vă felicit sincer pentru acest webinar , conținut și mod de pregătire și prezentare –mulțumesc frumos!

  Francescu Dorel
 • Foarte interesantă tema de azi, am aflat multe lucruri noi și foarte utile.

  Laura