THE PATH OF SERVANT LEADERSHIP – HPDI

THE PATH OF SERVANT LEADERSHIP

Training de Leadership

De ce The Path of Servant Leadership?

Glorificarea liderului este unul dintre cele mai întâlnite modele de apreciere socială. Dusă până la punctul în care liderul are niște abilități nemaîntâlnite, legendare, pe alocuri chiar ezoterice.

Ceea ce se întâmplă și în zilele noastre, la o alta scară. Liderii învață de ce calități trebuie să dispună, cum se poziționează și cum se diferențează. Servant leadership este manualul liderului umil. Fie că e Dalai Lama, fie că e Papa Francisc, fie că e un soldat anonim care a salvat o echipa întreagă prin curajul și altruismul de care a dat dovadă, a venit vremea să glorificam liderul servant. Acest curs portretizează leadershipul în care adepții sunt la fel de importanți, în care nu doar calitățile nemaintalnite aduc succes și glorie, ci și decența, lipsa orgoliului și puterea vulnerabilității sunt ingrediente de legendă.

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Evidențializarea comportamentelor de bază necesare actului de leadership.
  • Normalizarea portretului de lider, a cărei caracteristică este atenția către misiune și adepți, mai curând decât propria imagine și propriile beneficii.
Trainer
Jim Bagnola
Jim Bagnola este speaker internațional și executive coach. Este expert în domeniul leadershipului și al body-mind management-ului, cu accent pe influența modelelor de gândire asupra sănătății, fericirii, succesului și capacității de a fi lider. În ultimii patruzeci de ani a susținut prezentări și cursuri în întreagă lume, pe teme de Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching…
Află mai multe