Are we human or are we dancers? – HPDI

Are we human or are we dancers?

Toti cei care o cunosc spun despre ea ca abordeaza orice problema cu o solutie, ca nu se teme sa esueze doar pentru a renaste si ca pune multa pasiune in tot ceea ce face. Cand nu e la intalnirile cu clientii, Corinei ii place sa danseze si povesteste despre salsa mai multe decat veti gasi pe Wikipedia.

Ce faci in timpul liber?

Sunt o persoana careia ii plac provocarile si activitatile care ma energizeaza. Astfel ca, de cativa ani practic salsa, dansurile latino, in general.

De cat timp?

Prima data am fost la cursuri in 2011, insa doar pentru cateva luni. Dupa aceasta perioada am tot avut pauze, insa am mentinut tot timpul vie pasiunea participand la petreceri tematice. Deci, de 6 ani respir aceasta pasiune.

De cati bani?

Aici e relativ, depinde cat de mult vrei sa investesti. “Costurile fixe” pe care le am in vedere sunt de aproximativ 300 de lei/ luna, plus o pereche de pantofi de dans, care ar costa inca 300 de lei. Totusi, daca participi la coregrafii, festivaluri, etc, atunci costurile pot creste la cateva mii de euro.

De ce faci asta?

Pentru ca imi umple sufletul de bucurie, de armonie, de implinire; pentru ca atunci cand intru in atmosfera de dans, sunt EU, fara masti, fara ganduri de stres, fara griji, SUNT pur si simplu.

Ti s-a intamplat ca oamenii sa se uite ciudat la tine cand vorbesti despre asta?

Da, sunt multi care nu inteleg dansurile latino. Li se par prea “romantice” sau prea “pasionale” si cred ca este numai un mijloc de socializare sau pentru a-ti cunoaste un viitor partener. Dar sunt mult mai multi cei care admira activitatea.

O intamplare care te-a marcat.

Nu imi vine in minte o intamplare anume, insa o situatie pe care o vad foarte frecvent este schimbarea majoritatii oamenilor care iau parte la dans. La momentul zero sunt foarte rigizi si introvertiti, iar in scurt timp tot se schimba, le creste increderea si sunt mult, mult mai sociabili.

 

NL header

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Planificarea în avans a teambuilding-ului: cheia succesului