Despre cum sensul bate superficialitatea – HPDI

Despre cum sensul bate superficialitatea

La final de iunie am organizat cel mai mare eveniment din istoria HPDI: o zi ca un festival cu peste 1200 de participanți. 

Am început așa cum o facem mereu, cu întrebarea „De ce?” la care ne-am răspuns atât noi, cât și partenerul nostru, Bosch România. Răspunsul ne-a dat o direcție clară, a aliniat întreaga echipă vis a vis de obiectivele setate și a creat energia de care are nevoie fiecare proiect pentru a reuși: încrederea că împreună putem să trecem peste orice. 

Apreciem mereu clienții care pun pe primul loc participanții și care trec dincolo de aspectele logistice, ajungând în profunzimea evenimentului, în care starea pe care i-o creezi omului e cea mai importantă. Ea nu e formată doar dintr-o organizare fără cusur, ci din grija reală față de ei, din alocarea de timp pentru a-i înțelege, din deschiderea de a accepta perspective diferite și din curajul de a face ce nu a mai fost făcut. 

Noi ne considerăm un ghid în acest proces și ne folosim de toate experiențele noastre trecute să ducem fiecare proiect puțin mai aproape de sufletul oamenilor, transformând „trebuie făcut” în „ abia aștept să facem asta”.  Combustibilul care ne poartă de la superficialitate la substanță e misiunea noastră: să creștem oameni, așa că, indiferent de diferențe, provocări sau presiuni, știm că tragem cu toții pentru același lucru. 

E o mare bucurie când misiunea depășește echipa noastră și ajunge real la partenerii noștri, care încep să vadă dintr-un calendar fixat la început de an și o serie lungă de obiective un șir de oportunități de creștere pentru ei și echipele lor.  

Mentalitatea, misiunea și încredere au fost fundația pe care am construit timp de un an pentru organizarea unui eveniment unic, iar despre elementele care ne-au ajutat să construim inteligent pe o fundație sănătoasă îți povestim pe scurt mai jos:

1. Diversitate

Mulți oameni, multe nevoi: 8 ateliere diferite, deschise pe tot parcursul zilei, astfel încât fiecare să găsească ceva pe gustul lui, să încerce ceva nou și să își descopere colegii într-un context diferit față de cel de la birou. La atelierele de volei, badminton, giant Jenga, bubble footbal și tras cu arcul a fost veselie non-stop pentru că sportul are o putere specială: scoate copilul din noi la joacă. Suntem mai relaxați, ne bucurăm din plin de joc fără să ne tot uităm la ceas, colaborăm și sărbătorim fiecare punct câștigat.  

2. Noutate

Inovația și ieșitul din zona de confort sunt printre punctele noastre forte așa că am organizat și ateliere care să ofere o experiență 100% nouă. Te-ai gândit până acum cum ar suna o orchestră fără instrumente? Dar una formată doar din bormașini Bosch? Noi, da, iar ce a ieșit e doar dovadă că în necunoscut găsești mereu lucruri surprinzătoare. Alături de Trupa Blazzaj am creat o piesă în care bormașina să fie instrumentul vedetă, am repetat și pus în scenă piesa cu ajutorul a sute de participanți.  

Tot din zona artelor ne-am inspirat și pentru atelierul de flashmob unde am dansat și repetat până la punerea în scenă a coregrafiei finale. A fost despre deconectare, bucuria de a dansa și despre curajul de a te arăta așa cum nu ai mai facut-o pănă acum.  

3. Mâncare delicioasă

Pentru un eveniment care ține de la 14:00 la 22:00 mâncarea e un aspect de bază care contribuie mult la starea de bine a oamenilor. Pe lângă puncte diverse de bunătăți cu preparate gândite special am avut și un atelier de gătit în aer liber. Un Chef Bucătar a fost ghidul culinar și a reușit să pregătească în aer liber, alături de oameni care făceau asta pentru prima oară, porții demne de un festival, din care, deși gătite în cantități mari, nu a mai rămas nimic.

4. Muzică bună

Combinația perfectă: Dj, MC & Trupă Live. Cosmin Tudoran a întreținut atmosfera pe tot parcursul zilei, iar trupa Vunk a închis seara cu o mare doză de energie.


Dacă ar fi să îți povestim toate detaliile din spatele unui astfel de eveniment ne-ar trebui câteva zile, însă am vrut să rămâi cu cele mai importante elemente care transformă un eveniment obișnuit într-o experiență memorabilă.  

Mulțumiri echipei extinse, căci fără oameni dedicați, orice munte pare înalt 😊.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Studiu de caz LEONI România: Succesul Academiei care transformă perspectivele șefilor de echipă din producție