Crestem hobby-uri, by Petru Pacuraru – HPDI

Crestem hobby-uri, by Petru Pacuraru

In fiecare zi facem ceva pentru viata noastra profesionala si cea de familie. In fiecare zi inspiram oamenii din jur si de propunem sa schimbam vieti, sa educam generatii, sa crestem oameni. In fiecare zi ne punem costumul de super-erou decis sa faca in jurul sau o lume mai buna. La sfarsitul acestor zile apar si momente in care ne descoperim pe noi insine, exploram pasiuni noi si hobby-uri. Fiecare membru al echipei HPDI are cate un hobby prin care isi dezvolta abilitati, afla lucruri noi despre propria persoana si isi depaseste limitele.

Saptamanal va vom prezenta aceste hobby-uri care ne propunem sa va inspire sa descoperiti lucuri noi despre voi.poza Petru_1

Astazi Petru ne va povesti despre adrenalina, cai putere si noroi.

Ce faci in timpul liber?

Am o slabiciune pentru sporturile care implica adrenalina si un grad de pericol. In ultimii ani am inceput sa practic sporturi cu motor, de offroad, in mod special.

De cat timp?

Sa tot fie 10 ani de cand ma umplu de noroi in fiecare an.

De cati bani?

Pentru practicarea sportului iti trebuie o masina echipata cu tot ce trebuie, timp pe care am tendinta sa il pretuiesc mai mult ca niciodata, bani de combustibil, reparatii si competitii, si multa nebunie. Cat costa totul? Depinde de cat de mare este nebunia: de la cateva mii de euro, la cateva sute de mii de euro.

De ce faci asta?Poza Petru_2

Adrenalina, pasiunea pentru sporturile cu motor, nevoia de apartenenta la o comunitate nebuna, faptul ca e un sport in echipa, cu copilotul. Noroiul, faptul ca simturile iti sunt permanent alerte, anduranta, dar si competitia.

Ti s-a intamplat ca oamenii sa se uite ciudat la tine cand vorbesti despre asta?

Mai mereu, chiar si acum cand cititi voi asta 🙂

O intamplare care te-a marcat.

Un echipaj cu o masina identica celei cu care eram noi in competitie, ne-a ironizat o cursa intreaga ca masina noastra nu este pregatita cum considerau ei ca trebuie. Sfarsitul cursei ne-a gasit pe noi, scotandu-i din masina rasturnata si prea pregatita pentru acea competitie. A fost periculos, insa amuzant in acelasi timp. De foarte multe ori in acest curs orgoliile sunt foarte, foarte mari.

 

Header NL

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Tu ce tip de lider ești?