Cumva cumva, am reusit sa pacalim timpul – HPDI

Cumva cumva, am reusit sa pacalim timpul

time_1080Filtrul sfaraie molcom. Incepe sa se astearna linistea dupa agitatia ultimelor luni…Doar Madalina si Arthur se pregatesc sa plece in ultimul teambuilding pe acest an.  Ceilalti apar, pe rand , mai tarziu decat de obicei. Isi lasa gentile pe birou fara sa le desfaca si isi toarna in tacere o cana de cafea.  Azi nu mai scrie nimeni pe tabla pe care se afla insirati actualii sau potentialii clienti. Nu se mai dau comenzi de materiale, nu se printeaza cursuri.

A fost greu, ma gandesc. Aproape 600 de participanti la traininguri,  92 de zile de livrare, in 43 de evenimente, adica aproape o treime din acest an, de doua ori mai mult decat anul trecut. Bucuresti, Brasov, Slatina, Slobozia, Sibiu, Timisoara, Cluj, Lugoj, Buzias…zeci de mii de kilometri strabatuti cu HPDI mobilele.

Mai corect ar fi sa spun  sute de mii de kilometri, pentru ca am uitat de programele de teambuilding. 64 de evenimente, 154 de zile de livrare, peste 3700 de participanti. Incerc sa mi-i inchipui pe toti. Reuniti, ar umple Sala Palatului. Cu adevarat spectaculos mi se pare ca noi am stat de vorba cu fiecare dintre ei, i-am privit in ochi,  am ras, am trecut prin emotii,  incercari si momente faine.  Totul, la o frecventa tripla fata de 2013.

Mai des fata de anul trecut, l-am avut in Romania si pe Jim Bagnola.  Aproape 600 de oameni au venit sa afle de la el secretele leadershipului, in 11 evenimente desfasurate pe durata a 29 de zile. Iar aici nu includ trainingurile personalizate pentru partenerii nostri.

La final, realizez ca am intrat in vietile a aproape 5000 de oameni. Totul, in aproximativ 270 de zile.

Inmultesc imaginar toate aceste evenimente si zile cu alte zile de creare a conceptelor, de vanzare, de promovare, de pregatire si ma gandesc ca timpul nu a avut rabdare cu noi dar, cumva cumva, l-am pacalit. Apoi ma uit la mica echipa care acum isi toarna tacuta cafeaua in cani, in timp ce filtrul sfaraie molcom…

autorANDREI

 

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Tu ce tip de lider ești?